• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

WiFi-modem op afstand laten uitzetten

Status
Niet open voor verdere reacties.
J

Janhover

Hallo, Ziggo levert alleen nog maar WiFi- modems als je b.v. wilt overstappen op telefonie van Ziggo. Wij hebben nog een oud modem met aparte router die we ook apart kunnen uitzetten. De router staat alleen aan als we de Ipad gebruiken. Internetten gaat via de kabel naar de lab-top. Ziggo stelt dat dit ook mogelijk is met het nieuwe WiFi-modem. Je sluit dan dit modem aan op de router en zij zetten dan op afstand de WiFi(van het nieuwe modem) uit! Wie heeft hier ervaring mee dat dit echt werkt????
Alvast bedankt voor de reacties!!!!
 
Ja dit werkt, ook bij is wifi uitgezet. Ik heb een eigen draadloos netwerk. Weet dat hotspots dan ook niet werkt. (alles of niets zal ik maar zeggen).
 
Je kunt ook zelf in de modem/router het wifi uitzetten en je eigen router er achter zetten. Dan blijft de ziggo spot gewoon aan. Je kunt dan ook van alle ziggo spots in het land gebruik maken. Wel zo gemakkelijk, want veel beter dan de normale mobiele data. Moet je wel een Ziggo spot kunnen vinden.:wink:
 
WiFi modem op afstand laten uitzetten

Hallo,
Bedankt voor de reacties! Volgens Ziggo kunnen zij alleen de router functie van het modem (op afstand) uitzetten!
Ik begrijp uit het antwoord dat je dat ook zelf kan doen. Hoe doe je dat precies?????
Alvast weer bedankt voor de reacties!
 
Het uitschakelen van de routerfunctie is een basis functie in het modem en kun je niet zelf doen (je hebt alleen toegang tot de router en niet tot het modem zelf)
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan