WiFi instellingen weg na herstart

Status
Niet open voor verdere reacties.
Dankjewel Gerard.

Ik denk dat dit zou werken maar de Logitech Media Server de-installeren is niet aan de orde: ik gebruik mijn squeezebox voor audiostreaming minstens 8 uur per dag! Die heb ik veel harder nodig dan de Humax-stream mogelijkheid. ;-)

Het zou leuk zijn als ik die laatste werkend kreeg maar zo niet ook goed; ik heb voor videostreaming namelijk ook altijd nog de beschikking over een goed werkende Raspberry Pi met XBMC, gelukkig.

De reden dat ik dan toch met die HUMAX bezig ben dan?
Eigenlijk vooral omdat ik vind dat een apparaat dat met dergelijke "features" wordt geleverd het ook gewoon zou moeten doen. Zonder noemenswaardige problemen. En dat is dus helaas niet het geval.
 
Je kan natuurlijk je Logitech server behouden en deze tijdens bezigheden met de Humax uit zetten of non actief, wel andere servers zoals Tversity en Twonky un- installeren, hierna een schone installatie van Serviio, deze server werkt goed met de Humax.

Gerard.
 
Dat heb ik inderdaad geprobeerd. Maar vreemd genoeg ziet de Serviio de Humax niet, en de Humax ziet dus ook geen server.
 
Dat heb ik inderdaad geprobeerd. Maar vreemd genoeg ziet de Serviio de Humax niet, en de Humax ziet dus ook geen server.
Weet zeker dat de andere server uitstaat en de foute servers verwijderd zijn.
Om helemaal zeker te zijn kan je Revouninstaller installeren en met dit progje kan je zelfs onzichtbare prg zien en volledig wissen.

Zet PC en Humax uit, reset het modem en router (1 minuut stekker eruit dan erin), wacht tot alle leds branden, stel dan de Netwerk functie van de Humax nogmaals in ondanks melding Netwerk is verbonden, dus WIFI of LAN activeren dan wordt Toepassen blauw en zichtbaar, OK drukken. Hierna je PC opstarten en Logitech server uitzetten en Serviio aan, kijk ook naar de instellingen van Serviio op je PC.
Nu moet je verbinding krijgen, anders raad ik je aan Serviio te wissen (met Revouninastal en Serviio opnieuw te downloaden en te installeren, moet lukken.

Gerard.
 
Helaas. Het lukt nog steeds niet: Serviio ziet gewoon de Humax niet. Ik geef het nu op. :-(
Bedankt voor alle hulp en suggesties
 
Soms wordt het progje niet goed gedownload of geinstalleert probeer het nog eens op een geschikt moment.

Groeten, Gerard.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan