• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Wifi bereik en sterkte verlengen

Status
Niet open voor verdere reacties.
A

Aslan

Beste Ziggo leden,

Ik wil graag mijn internet berijk en snelheid verbeteren met dank zij zoon Wifi point stekker.

Om dat ik in een nieuw-bouw-huis woon zijn de muren goed geïsoleerd en stoort mijn wifi. ik haal van de 120 mb 10 mb in mijn woonkamer en bovenste verdieping zo als het hoort. Modem zit beneden en router boven om dat ik daar meerdere multimedia's heb.

Het is de bedoeling om de versterker beneden aantesluiten via ZIGGO modem en dan via de versteker naar boven in me router.

Ik heb op sitecom.com gekeken en vond best wel veel alleen geen 1 met 2 of meer internet poorten. bestaat er 1 met meerdere poorten?

Dank u :pompom:
 
Een Wifi versterker komt de snelheid in de woonkamer niet ten goede.
Er is nu weinig bandbreedte beschikbaar "in de lucht". De Wifi versterker zal de helft gebruiken voor de communicatie tussen de versterker en de Wifi router.
In het beste geval houd je de 10Mbit/s welke je nu ook hebt.

Er zijn 2 mogelijkheden om beter internet in de woonkamer/boven verdieping te krijgen:
1) Gebruik een nog sterkere Wifi router (zoek de sterkste die er is, Sitecom is niet de allerbeste qua bereik)
2) Zet een aparte Wifi router in de meterkast (liefst in de woonkamer) en sluit die bedraad (netwerk kabel) aan op je router

Je kan ook eerst proberen om de huidige Sitecom verticaal neer te zetten. Dit zorgt er voor dat de signalen meer van boven naar beneden uitzenden in plaats van horizontaal.

Succes!
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan