Wie zijn de moderators van dit forum?

Status
Niet open voor verdere reacties.

René

Moderator
Berichten
9.875
Internet
  1. KPN
Dit forum wordt onderhouden door een aantal moderators.
Een moderator zorgt ervoor dat het netjes blijft op een forum. Dit doet hij/zij onder andere door ongepaste reacties te verwijderen, topics te sluiten die uit de hand (dreigen) te lopen of topics te verplaatsen.
Mocht je het niet eens zijn met een bepaalde actie van een moderator, probeer dit dan altijd eerst zelf te overleggen met de betreffende moderator. Kom je er desondanks toch niet uit neem dan contact met ons op middels het contactformulier.

Moderator naam: @René
Echte naam: René
Leeftijd: 48
Over mezelf: In het dagelijks leven ben ik Security Specialist met focus op Azure Cloud. Daarnaast beheer ik deze site, ooit heel klein begonnen maar inmiddels uitgegroeid tot een druk bezocht forum met duizenden bezoekers per dag. Om de boel betrouwbaar, snel en vooral veilig te laten draaien ben ik de nodige uurtjes per week kwijt, maar dat is het dubbel en dwars waard.

Moderator naam: @Johnny54
Echte naam: Hans
Leeftijd: 70
Over mezelf: Ik heb in meerdere beroepen gewerkt en heb een brede interesse in wetenschap en techniek. Als hobbyist zowat alles aangepakt. In 1983/1984 interesse gekregen in computers en cursusjes gevolgd over programmeren en computer hardware. Ik vind nog steeds alles leuk, maar alles staat op een lager pitje.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan