Wie O wie is netwerkspecialist???

Z

ZOX9MM

O0 Ik snap er helemaal nix van heb eindelijk de router goed ingesteld krijg ik het volgende probleem:
Bij de volgende verbinding heb ik wel internet:
ADSL MODEM>>>>25METER NETWERKKABEL>>>ROUTER>>>PC

en nu het mooie bij deze verbinding NIET:
ADSL MODEM>>> ROUTER>>> 25METER NETWERKKABEL>>> PC.
Deze verbinding is noodzakelijk omdat ik 1 pc in de woonkamer heb en de andere boven op de slaapkamer.
Ook brand op de router bij 1 pc het lampje van 100mbs en bij de andere pc het lampje 10mbs, weet niet of dit er ook wat mee te maken heeft.
Nou wie weet het??
Het betreft een edimax router 6401 en een 3com 10/100
Bijvoorbaat DANK
 
W

Wouter

Je heb neem ik aan ook bij de verbinding die het moet worden :

I-NET >> MODEM >> ROUTER >> KABELS.... >> PC's

Ook een kabel tussen modem en router gedaan ;) (anders werkt ie niet :P) is dit hetzelfde type kabel als de andere 25 mtr. kabel ?

Anders zou ik die kabel is ff nakijk....het komt namelijk precies op hetzelfde neer ;D
 
Topicstarter
Topicstarter
Z

ZOX9MM

Ja het probleem is de kabel heb ik net getrokken door de leidingen in de muur :-\ en het rare is van de modem>> 25meter kabel>>> router
Dan doet hij het wel, dus is er dan wat met de kabel?? Of toch POLTERGEIST??
 
R

Remboooo

Hoe kan het dan dat kabelmodem > router wel goed gaat via die kabel en router > hub niet?
 
Topicstarter
Topicstarter
Z

ZOX9MM

Ja daarom de kabel moet toch wel goed zijn als die het op die manier wel doet ??? ??? ???
 
O

Ottertje1982

misschien een domme vraag (wanneer niet van mij ;)). Maar wat voor router en hub heb je :D :D ;D
 
W

Wouter

"....Het betreft een edimax router 6401...."

Stond in z'n eerste post...hub weet ik niet ;D
 
Bovenaan