• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

wie kan mij helpen, ci module kapot?

Status
Niet open voor verdere reacties.

Loesy

Forum Gebruiker
Berichten
252
wie kan mij helpen, ci module kapot of Ziggo storing vanaf vanmorgen?

Goedemorgen,

Wie kan mij helpen. Ik start zojuist mijn tv aan en opeens krijg ik de melding, ci+ error: 03 SAC failled

Stroom eraf gehad, tv steeds opnieuw opgestart maar geen beeld, soms 1 seconde beeld maar dan springt hij weer naar die melding.
Omdat ik geen verstand heb van deze dingen denk ik al snel alles is vast kapot. Is de module stuk? Moet ik er een tv monteur bijhalen? Wie kan mij helpen, wat is die foutmelding.

Heb de module vanaf de eerste dag, is dus al paar jaartjes oud. Ned 1 hd werkt maar dat is geloof ik normaal, die werkt altijd. Kan het ook een ziggo storing zijn sinds vanmorgen?

Groetjes
Loes
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Zelfde probleem hier met mijn mtlogic, de lg doet het welgewoon

Ik laat hem nu opnieuw de zenders zoeken

Verstuurd van mijn GT-I8160 met Tapatalk
 
Ooh Hans, zou het dan een ziggo probleem kunnen zijn en dat het dus helemaal niet ligt aan mijn module? Wel toeval dat jij het nu n ook hebt, ook sinds vanmorgen?
 
Yep ook sinds vanochtend / vannacht. De mtlogic is niet ziggo gecertificerrd. Wat heb jij voor een merk?

Verstuurd van mijn GT-I8160 met Tapatalk
 
Module is ci+ van smid ofzoiets, die paarse
Jij denkt dus dat ziggo storing is? Als dat zo is komt het ook wel weer goed toch dan is hij niet kapot. Moet dat gemeld worden of denk je dat straks meerderen dit hebben als ze wakker worden en tv aan willen zetten?
 
Ik vermoed dat Ziggo het in mijn geval niet als en storing ziet omdat mijn tv niet gecertificeerd is. Verder heb ik nog niet op internet gezocht naar de exacte foutmelding. Het opnieuw instellen van de zenders duurt in mijn geval een paar uur, dus ik weet straks meer.

Verstuurd van mijn GT-I8160 met Tapatalk
 
Ok, dat proces ga ik niet doen. Weet ook niet hoe dat moet maar misschien komen meer mensen met deze foutmelding om het te melden. Hoop maar dat het een ziggo storing is.
 
Ik denk niet dat het aan de smid module ligt. Zowel de LG als de mtlogic hebben hier dezelfde module. Met de LG heb ik geen problemen

Verstuurd van mijn GT-I8160 met Tapatalk
 
Wat is LG?

Jij denkt dus dat het ziggo storing is?
 
Lg en mtlogic zijn de merken van mijn 2 televisies. De ene is ziggo gecertificeerd de andere niet. De meeste wijzigingen in de ziggo infra syructuur worden door gecertificeerde televisies automatisch verwerkt.

Verstuurd van mijn GT-I8160 met Tapatalk
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan