• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

wie heeft er gooie ervaringen met upc

  • Onderwerp starter goose from upc
  • Startdatum
G

goose from upc

Graag wat goeie ervaringen over upc en zijn producten
 
uhmmm, met het gevaar om hier afgeschoten te worden......Ik heb Chello en Priority, en met beiden geen problemen.


(gek he ?!...)
 
goose from upc zei:
Graag wat goeie ervaringen over upc en zijn producten
En dat dan zeker in UPC/Chello reclames verwerken ... Neen, eerst meer service, meer snelheid, meer alles ... dan komen de goede ervaringen en de meldingen daarvan vanzelf. Het feit dat erom gevraagd moet worden is al triest op zich :F
 
mwhaa soms wel wat te klagen bij kwaliteit bij bepaalde zenders van tv zieje soms wat ruis of wat dan ook wat duidt op singaal verlies terwijl er een signaal versterker tussen zit overigens was mijn cai aansluiting ook vernieuwt maar het helpt niet echt... en kwa internet heb ik bijna niks te klagen eigenlijk alleen het feit dat het van mij iets opgeschroefd mag worden die bagger upload is niks ik haal niet eens de 14 kb's en met download zit ik op een max van 155 kb's terwijl ik rond de 180 zou moeten zitten! daar betaal je immers voor.
Het moet opschieten met die snelheids verhoging anders is et wuiven naar chello  :P stap ik over naar ADSL Het aantal adsl-klanten van KPN groeide vorig jaar van 310.000 naar 746.000 Vind het niet gek  ::)
 
Ondanks het lange wachten op de snelheidsverhoging en de slechte doorgifte van nieuwsgroepen ben is op zich best te vrede en metname over de service.

Een maand of 4 terug kon mijn modem niet meer online komen.
Ik de helpdesk gebeld en ik kreeg direct een deskundig iemand aan de lijn en nadat we er samen niet uit konden komen hadden we maar een afspraak voor een monteur geregeld.
Ik vrij genomen en keurig op tijd kwam de monteur opdagen.
Deze had de wandcontactdoos vernieuwd(de vorige bewoner had r een gamma doosje op gemonteerd, is nog een wonder dat het modem het al die tijd gedaan hebt). De monteur had zelfs de pluggen van de tv kabel vervangen en zei: Dit is een stukje service en je mag je gelukkig prijzen, je hebt hier 100% signaal. En idd, toen de stekker van het oude com21 modem er weer in ging was tie al binnen 30 seconden online.

UPC heeft er niks voor gerekend en het probleem is opgelost.

Dus ze kunnen het wel, een goede service leveren.
 
De goede ervaringen moeten nog komen :P
Kom maar op met die snelheidsverhoging! ;)

Serieus: Weinig klachten wat betreft Chello in ieder geval.
Ligt er (haast) nooit uit en de beloofde snelheden haal ik over het algemeen...euh....niet,
Maar wel aardig in de buurt (150kB/s-16kB).
 
De tv-kabel doet het eigenlijk altijd wel. Zelden storing en goed beeld op drie tv's.
Alleen het zenderpakket kon beter: TRT, TV5, UPC-info, Lokaal+ en TelSell is echt helemaal niks. Het mozaiekkanaal mis ik nog steeds >:(

Over de telefoon (Priority) ook geen klachten. Die doet wat ie beloofd heeft...

Chello ook stabiel. De downstream kan ik goed mee leven, de upstream is niet van deze tijd. Ook die ene mailbox met 5 aliasjes is uit het stenen tijdperk. Maar zoals ik zei: stabiel.

Misschien is dat wel mijn mazzel: ik heb de helpdesk eigenlijk nooit nodig. De paar keer dat ik een mailtje stuurde kreeg ik geen antwoord, een wazig of onjuist antwoord. Als je wel een goed antwoord nodig hebt en je krijgt dat niet, dan gaat de waardering snel omlaag.
 
Heb sinds februari 2002 chello classic en priority. Tot dusver geen spookfacturen, incidenteel een internet storing (netwerk gaat vaker op zijn gat op het werk), het werkt ...

Inderdaad, sneller is leuker en als je de helpdesk nodig hebt scheelt het enorm als je als gebruiker weet waar je over praat.
Want soms ...

Maar we wachten de berichtgeving over eventuele snelheids verhogingen af en dan zien we wel.
 
  Hoi alle :)


  Ik heb zeer gooie ervaring met upc.
  Ook kwa snel heid ja je leest het goed ver boven de 200 en soms 310 zeg met niet hoe maar de verbinding die ik heb is supper.


grt kees   zutphen ;D
 
kees zei:
  Hoi alle :)


  Ik heb zeer gooie ervaring met upc.
  Ook kwa snel heid ja je leest het goed ver boven de 200 en soms 310 zeg met niet hoe maar de verbinding die ik heb is supper.


grt kees   zutphen ;D

Kees, wat voor modem heb je ?

gr, Henno
 
Terug
Bovenaan