• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Whatsapp en wifi

Status
Niet open voor verdere reacties.
A

alexdv

Heb sinds een paar weken Ziggo alles in een basis, maar heb problemen met whatsapp op mijn smartfone via wifi , berichten komen soms een half uur later binnen of verzenden gaat ook zeer moeilijk. Andere apps werken gewoon en internet doet het ook goed. De wifi modem is cisco epc 3925 . had bij mij vorige provider geen last en bij andere wifi verbingdingen bij vrienden en familie ook niet. Weet iemand een oplossing?
 
Heb sinds een paar weken ziggo alles in een basis, maar heb problemen met whatsapp op mijn smartfone via wifi , berichten komen soms een half uur later binnen of verzenden gaat ook zeer moeilijk. Andere apps werken gewoon en internet doet het ook goed. De wifi modem is cisco epc 3925 . had bij mij vorige provider geen last en bij andere wifi verbingdingen bij vrienden en familie ook niet. Weet iemand een oplossing?


Mooie lijst met vragen en antwoorden


https://www.whatsapp.com/faq/nl/android/20887936

Natuurlijk... Met vriendelijke groet,
 
Laatst bewerkt door een moderator:
De oplossing is simpel:

A) Wachten totdat Ziggo òf Google hun instellingen aanpassen. (kan lang duren, als dat al gebeurd)

B) De Ziggo router in brugmode laten zetten en er een eigen router achter zetten die inactieve verbindingen minimaal 15 minuten in stand houdt.
 
re

Bedankt Briolet voor het reageren, dat lijkt mij ook de enige oplossing op dit moment. ziggo team Jelle heeft hier ook geen oplossing voor.

Bedankt ieder . gr Alex
 
Het kan ook zijn dat je gebruikt maakt van een zogenaamnde battery saver op je android, zoals bv. Juice Defender o.i.d. Deze zijn in staat om je verbinding (Wifi/3G) te 'beheren'. En dan kan het zijn, dat deze om zoveel tijd je verbindingen activeren, zodat synchronisaties plaats vinden en vervolgens je verbindingen weer deactiveren.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan