• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Werkzaamheden digitale zenders

Status
Niet open voor verdere reacties.

rick70

Forum Gebruiker
Berichten
1.312
Internet
  1. Ziggo
Digitale TV
  1. Ziggo
Werkzaamheden digitale zenders

Ziggo werkt continu aan verbeteringen, zo ook in de nacht van woensdag 7 op donderdag 8 mei. Mogelijk krijgt u een E-48 of E-52 melding op uw televisie. U lost dit op door naar Nederland 1 te zappen. Mocht dit niet werken, stel dan uw ontvanger opnieuw in met behulp van onderstaand stappenplan.

Waarom doet Ziggo dit onderhoud?
Door televisiezenders efficiënter in te delen, komt er ruimte vrij in het netwerk. Die kunnen we in de toekomst gebruiken om extra televisiezenders toe te voegen of de snelheid van uw internetabonnement te verhogen.

Bron: https://www.ziggo.nl/klantenservice/televisie-radio/stappenplannen/herindeling-zenders

Bovenstaand bericht staat bij de serviceberichten van Ziggo (Wijziging TV-frequenties). Kunnen we nu binnenkort eindelijk nieuwe (HD) zenders verwachten? :wink:
 
Waarschijnlijk/misschien/ooit een keer nieuwe zenders zijn zullen het wel weer prut kanalen zijn....
 
Alles goed en wel, maar op nieuwe Ziggo site is niet meer de kanaalnummer te vinden waar een zender zit :giveup:
Of ik moet er overheen kijken :roll:
 
Je bedoelt het zenderoverzicht?

Overigens hier geen bericht gehad, dus verwacht ik dat ze alleen met frequenties gaan schuiven en de indeling van de zenders over de transport-streams ongemoeid zullen laten.
 
Je bedoelt het zenderoverzicht?

Overigens hier geen bericht gehad, dus verwacht ik dat ze alleen met frequenties gaan schuiven en de indeling van de zenders over de transport-streams ongemoeid zullen laten.

Ja, die bedoelde ik bedankt.

En over zenders, dat zijn maar een paar:

Bij Ziggo zijn we altijd bezig met het verbeteren van onze diensten. In de toekomst breiden wij het digitale televisieaanbod uit en komen we met nog sneller internet. Om deze uitbreidingen mogelijk te maken, gaat een aantal digitale televisiezenders technisch van frequentie wisselen. Dit gebeurt in de nacht van woensdag 7 op donderdag 8 mei 2014 tussen 1.00 en 6.00 uur. [FONT=&quot]

Wat merkt u daar van?
Tijdens de onderhoudswerkzaamheden zijn er tijdelijke onderbrekingen mogelijk bij een aantal digitale zenders. Na de werkzaamheden kijkt u gewoon weer alle zenders zoals u dat gewend bent.

Om welke zenders gaat het?
Het gaat om: Nederland 3 HD, RTL 5, SBS 6, SBS 6 HD, RTL 7, Veronica, Net 5 HD, 24Kitchen, Nostalgienet, brava nl klassiek en Ziggo TV. En enkele digitale radiozenders.

Heeft u extra zenders? Dan ook History, Nick Jr., NPO Zapp Extra, 538TV, Pebble TV, Lite TV en Film 1 Comedy.


[/FONT]
 
Gisteren avond om 23:10 gingen bij mij alle RTL zenders op zwart.
Volgens de brief zouden ze om 01:00 beginnen, lekker handig, wilden zeker op tijd thuis zijn.
 
De storing m.b.t. de RTL zenders gingen op zwart door een storing in de aanvoer. Dit stond los van de aangekondigde werkzaamheden.
 
Brava NL Klassiek is nu verdwenen, kanaal 220 niet meer aanwezig !
 
Vannacht was er geen internet, telefoon en digitale tv vanwege de werkzaamheden. Er zijn in de regio Ziggo Den Haag geen zichtbare wijzigingen te zien. De TV geeft aan "New Service" als er geschoven is met frequenties of wat dan ook.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan