Werkzaamheden blijkbaar ook overdag

MR_CHIP

Forum Gebruiker
Berichten
900
Internet
  1. Ziggo
Digitale TV
  1. Ziggo
ik wist niet dat werkzaamheden ook overdag gebeurde al zal dit wel om een flinke klus gaan aangezien zelfs de stroom van de kast wordt gehaald in de wijk en daarmee dus ook het normale coax signaal wegvalt in de gehele wijk


-
Wanneer we bij u in de buurt werken
Datum: maandag 20 maart van 10.00 uur tot 13.00 uur

Wat u ervan merkt
Tijdens de werkzaamheden onderbreken we 2 uur de verbinding. Want om veilig te werken moeten we soms de stroom van de kast halen. Dan kunt u even geen tv-kijken, niet bellen met de vaste Ziggo-lijn of internetten en heeft u dus ook geen wifi. Zodra we klaar zijn met het werk, doet alles het weer zoals u gewend bent.

Wat het u oplevert
We maken samen steeds intensiever gebruik van ons netwerk. Om online te werken, les te volgen en films te kijken. Onze monteurs breiden tijdens de werkzaamheden het netwerk uit. Zo zorgen we dat ons netwerk stabiel blijft en de nieuwste ontwikkelingen aankan. En nog belangrijker: zo kunt u met een gerust hart gebruik blijven maken van alle online toepassingen.
 
Mr. Brown, in uw gemeente wordt er vast een nodesplitsing, capaciteit of andere werkzaamheden op het wijknet uitgevoerd.
grote software aanpassingen gaan normaal gedurende de nacht. vanaf 01:00 tm 06:00 uur.
 
ik heb in ieder geval goed zicht op de wijkkast bij ons in de wijk lekker kijken op afstand :D


IMG_20230313_134323.jpg
 
Breng de boys dan maar koffie.
Krijg je misschien een sleutelhanger
 

Bijlagen

  • 20230313_134501.jpg
    20230313_134501.jpg
    303,4 KB · Weergaven: 54
ik wist niet dat werkzaamheden ook overdag gebeurde al zal dit wel om een flinke klus gaan aangezien zelfs de stroom van de kast wordt gehaald i…
Ik denk dat als ze bij de straatkasten moeten zijn, dit meestal overdag gebeurd. Ze hebben hier ook wel eens een module in de straatkast vervangen en dat ging ook overdag. De aangekondigde 2 uur was in de praktijk wel een stuk korter.
 
Terug
Bovenaan