• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

werkt cgi mailto script wel?

E

Elinek

ik probeer een form te maken met het cgi mailto script van chello, maar ik krijg het niet aan de gang. Bij Wanadoo, met andere gebruikersnaam, werkt vrijwel dezelfde pagina wel.
Mogelijk heb ik iets fout gedaan, het niet werkende script staat hier https://members.chello.nl/erkleibr/form.htm .

Alvast bedankt
 
<FORM METHOD="POST" ACTION="/cgi-bin/mailto/~[user]/bedankt.html?[e-mailadres]"> 
Ik mis de ~ voor [user] in jouw form. Zo heb je geen volledig adres voor user.
 
Het volgende haal ik van https://www.domain.euronet.nl/mailto/mailto.html

U dient de locatie van uw vervolgpagina (bijvoorbeeld met de tekst "bedankt voor het invullen van het formulier") volledig op te geven voor het '?'. Ook links en plaatjes in deze html file moeten compleet zijn (in de vorm https://www.uwdomein.nl/plaatje). Daarachter komt het emailadres waar de resultaten naar toe moeten worden gestuurd. Tevens kunt u maximaal 1 adres opgeven waar de forminformatie naartoe gestuurd moet worden.

Volgens mij heb jij niet de VOLLEDIGE naam ingetypt, dat is het probleem wellicht.

succes
 
tilde had ik al toegevoegd en weggelaten, maar in beide gevallen werkte het niet.

https://members.chello.nl/erkleibr/form.htm moet verwijzen naar https://members.chello.nl/~erkleibr/bedankt.html , beide site staan toch volledig in mijn hoofdroot en ook met copy past uit de bron kom ik op de bedankt.html uit, snap er niets meer van omdat het bij wanadoo wel werkt.
 
Terug
Bovenaan