Welke iTV decoder/pvr?

Status
Niet open voor verdere reacties.
T

tminus3

Hoi allen,

Nadat mijn12 jaar oude V steeds meer kuren begon te krijgen, afgelopen week eindelijk een full-hd lcd TV in huis gehaald. In verband met onze oude crt tv en een intensief gebruikte hdd-recorder, keken wij nog steeds analoog.
Met de nieuwe tv wil ik digitaal gaan kijken, en de mogelijkheid hebben om programma's op te nemen. Interaktieve tv is een mooie extra.

Welke itv decoder/pvr kan ik het beste aanschaffen? We zijn al bestaand alles-in-een abbonnee, dus korting op een apparaat van Ziggo zit er niet in. Betekend wel dat ik bepaal wat ik in huis haal.

Ik begrijp dat ik keus heb uit een apparaat van Cisco, Humax 5200 en Samsung 7140A of 7140B. Welke apparaat heeft jullie voorkeur en waarom?
 
Humax

Hoi,

Enigszins mooi voor je, dat je al een bestaande AiE abonnee bent. Nu kan je zelf keuze maken.

Ik zou voor Humax gaan. Zelf heb ik Cisco (kocht met korting van Ziggo), maar toen was Humax nog niet interactief. Hoewel ik weinig tot geen problemen met Cisco heb, je kan gewoon veel meer met Humax. Beeldkwaliteit schijnt ook beter te zijn en harde schrijf is groter, dus kan je meer opnemen.

Ik zou nooit voor Samsung kiezen. De TV's zijn OK, maar alle ontvangers schijnen een grote ellende te zijn, nog erger dan die van Cisco.

Overigens het blijft mijn subjectieve mening.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan