• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Welke ITV Decoder bij Alles in 1?

Status
Niet open voor verdere reacties.

DonaldDuck

Forum Gebruiker
Berichten
87
Ik heb gisteren met Ziggo getelefoneerd om een nieuwe ITV decoder te bestellen. De huidige decoder, de Cisco, functioneerde vanaf begin niet geheel naar tevredenheid en slurpt bovendien dure knoopcelbatterijen (gemiddeld 3x per jaar nieuwe aanschaffen).
Aangezien wij al geruimte tijd abonnee zijn (vanaf het begin bij TV Home) en een behoorlijk pakket bij Ziggo afnemen werd mij aangeboden een nieuwe ITV decoder (met PVR) te kopen voor 49€. Hiermee ben ik akkoord gegaan. Echter, nu staat op Mijn Ziggo bij Bestellingen "ITV Decoder Cisco".
De reden dat ik een nieuwe decoder koop is echter omdat ik af wil van de Cisco.
Aangezien ik de Cisco op de website van Ziggo helemaal niet meer vermeld zie staan heb ik hier uiteraard niet mee gerekend. Weet iemand hier meer over te zeggen? Krijg je daadwerkelijk de decoder die daar vermeld staat? En is het mogelijk deze in ongeopende verpakking alsnog te ruilen?
Bedankt alvast!
 
Ook al staat het bij de bestelstatus, de Cisco wordt niet meer geleverd. Je krijgt een Humax 5200C of een Samsung C7140B, welke van de twee weet je pas wanneer de pakketbezorger voor de deur staat.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan