• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Welke firmwareversie heb je?

Status
Niet open voor verdere reacties.
X

Xetec

Veel problemen die in vorgie topics besproken zijn zouden moeten opgelost worden door de nieuwe software update die eraan zit te komen.
Het haperen van beeld en geluid zou dan verleden tijd moeten zijn, de videoscart aansluit problemen en hopelijk de teletekst problemen ook.
Lijkt me handig als hier vermeld wordt als mensen de nieuwe software update binnen hebben dus wanneer die uit is (bij instellingen >> diagnostiek, is te zien welke versie je hebt).

Software kan handmatig worden geupdate:
- stroom er af
- pijltje naar links ingedrukt houden (langs de OK toets), op de mediabox
- wachten tot er op de tv de melding komt sofware update in process en dan pas loslaten (niet loslaten na de eerste 8888 want dan werkt het niet), kies voor de zekerhied alvast de externe uitgang op je tv voor de mediabox.
 
Ik hoor iedereen dat ze versie 1.72 hebben...ik heb zelf nog 1.7 postcode 3315..

Zijn er meer mensen die pas op 1.7 zitten?
 
In 3361 met een zwarte mediabox op versie 1.7 terwijl m'n buurman met een grijze mediabox op 1.72 zit
 
In postcodegebied 5501 heb ik softwareversion 1.72(zilveren mediabox). Kan je zeggen dat ik na de update nog steeds niet bevrijd ben van de beruchte beeld-&geluidshapperingsproblemen! Zelfs op digitale radio hapert het geluid nog steeds! Op naar de volgende update dan maar weer!
 
Hier in postcodegebied 1212 ook versie 1.7. Ik snap niet dat sommige mensen 1.7.2 hebben en andere 1.7. Weet niet of er verschil tussen de twee maar volgens mij maakt het geen ruk uit.
Ik ben benieuwd wanneer die updat nu eens gaat komen. Schiet niet op zo!
 
djstayla zei:
Ik hoor iedereen dat ze versie 1.72 hebben...ik heb zelf nog 1.7 postcode 3315..

Zijn er meer mensen die pas op 1.7 zitten?

Ik heb ook nog steeds (postcode 8084) versie 1.7. Mijn broer kreeg vorige week z'n box (een grijze) ook in dezelfde postcode maar hij heeft versie 1.72. Ik vraag me af of ze die versie er eerst zelf opzetten alvorens de box te versturen? Of zou het verschil in de zwarte en grijze box zitten? Ikzelf heb nl een zwarte box. Overigens heb ik afgelopen dagen handmatig een software-update uitgevoerd, en hoewel ik dan steeds de melding "update in progress" kreeg, blijft de software-versie onveranderd 1.7
 
Topictitel aangepast.

Zie: Algemene regels
4. Berichten plaatsen.
- Gebruik een duidelijk onderwerp / titel.

Onderwerpen als: "langzaam", "datagebruik", "help", "de eerste keer" of "is dit wat" zijn nietszeggend en zorgen er voor dat zoeken naar bepaalde berichten moeilijker wordt. Geef in het onderwerp (topictitel) dus duidelijk en kort aan waar jouw vraag of bericht over gaat!
B.v. "Downloaden via FTP gaat traag." is beter als enkel "Traag".
.
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Apeldoorn 1.72 (grijze box)

Problemen: haperingen beeld/geluid, blokkerig beeld (van dichtbij gezien dan), vaak de melding 'signaalverlies' dat voor niet meer dan een seconde in beeld blijft staan. Ook kan de box geen trema's aan. Op Duitse zenders staat er dan FruÇhstuÇk (ipv Frühstück). Skiën = skiÇen.

Omdat in week 4 een softwareupdate zou komen (zwart op wit van UPC te horen gekregen), voer ik elke dag een paar keer een update uit. Zonder succes overigens: blijft 1.72. Ik krijg niet automatisch updates binnen (waarschijnlijk) omdat UPC mijn box niet kan bekijken van buitenaf.
 
Lijkt me dus duidelijk dat de zilveren mediabox over een nieuwe firmware beschikt maargoed alsnog aardig wat problemen.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan