welk modem bij digi. tel.?

H

Hnzl

g'middag mensen.

Volgende week komt de monteur bij mij digi. telefonie installeren.
Nu vraag ik mij af.. welk modem word daar tegenwoordig bij geleverd?
Die Arris modems, of worden bij nieuwe aansluitingen al andere modems geplaatst.?
(bijvoorbeeld de Atlanta modems)
 
Als je het mij vraagt, dan zeg ik dat je een Scientific Atlanta WebSTAR krijgt. Dat is de modem die ik zelf vorige week gekregen heb (had een Motorola sb4200 voordat ik telefonie erbij nam) en dat zou volgens de monteur de nieuwe standaard zijn voor modems met voip. Maar als er iemand is die sinds vorige week nog een arris gekregen heeft, dan heb ik niets gezegd natuurlijk ;) 
 
de oude modems moeten eerst op.maar de webstar word nu ook al gewoon geinstallert dus je hebt kans dat je de arris of de webstar krijgt.maar het moet uiteindelijk de webstar worden.
 
r.smaling1 zei:
de oude modems moeten eerst op.maar de webstar word nu ook al gewoon geinstallert dus je hebt kans dat je de arris of de webstar krijgt.maar het moet uiteindelijk de webstar worden.

psies dat vernam ik ook.
 
Nou, met een ARRIS 402A hoef je echt niet blij te zijn :(. Waarom kan ik niet meer bellen als het internet eruit ligt?
De helpdesk >:D ratelt maar door over een netwerkstoring. Kan wel, maar toevalligerwijze hebben de buren ook dig tel , maar dan met een ander modem. Internet ook plat, maar wel kunnen bellen.
Helpdesk bellen met mobieltje kost 0,10 €/m plus 1,10 € voor de telefoonprovider.
Ander modem??? Kan niet volgens de helpdesk >:D, want het modem is niet defect.
Kan wel kloppen, is alleen verkeerd geschakeld. Tijdens inloggen van het modem komt ie niet verder dan het Ledje US, het Ledje Online blijft daarna vrolijk knipperen. Dus het Ledje Telephone komt niet aan de beurt.
WAT KAN IK DOEN OM TOCH HET MODEM OMGERUILD TE KRIJGEN????? 
 
Zet wat hoogspanning op de tlefoon uitgang heb je zo een nieuwe.Ik moet zeggen dat ik al veel problemen met internet heb en toen had ik ook een Arris,in de tussentijd altijd werkende telefoon.Nu heb ik een webstar en meinternet is nog steeds slecht maar ook nu telefoon helemaal klote.

Doe mu=ij dus maar gewoon me Arris modem terug ..........
 
2 weken geleden een Arris gekregen toen ik Chello en telefonie kreeg. Dit was 2 weken lang dolle pret: verbinding weg, weer terug...en weer weg. Horendol werd ik ervan >:(. Helpdesk gaf aan dat mijn signaal te laag was, de monteur die langskwam zei dat mijn signaal te hoog was ???.
Hij heeft mijn Arris vervangen door een Atlanta Scientific Webstar en zie.......weg problemen!! Verbinding al weer dagen OK, telefoon ook.

Mijn voorkeur zal duidelijk zijn: AS Webstar!!! :6 :6 :6
 
Terug
Bovenaan