Wel Wifi, geen internet via kabel

Status
Niet open voor verdere reacties.

Dankf

Forum Gebruiker
Berichten
1
Ik heb sinds juni 2013 een Cisco EPC 3212 modem/router. Zowel Wifi wordt gebruikt als de 4 ethernet-poorten voor 4 PC's aan de kabel. Verder geen intern netwerk, of extra switch. Simpeler kan het niet. Het internet is niet zo stabiel als ik bij KPN gewend was, maar er valt mee te leven. Wat mij wel irriteert is dat enkele malen het internet via de ethernet-poorten uitvalt, terwijl Wifi gewoon in de lucht blijft. De helpdesk van Ziggo meet alles door, zegt dat alles in orde is en weet het dan verder ook niet..... Heb zelf maar voorgesteld dat ik de Cisco op fabrieksinstellingen reset, wat in de praktijk blijkt de helpen (tot de volgende storing). :evil:. Waarschijnlijk de router-chip in de Cisco ?
 

XeCuToR

Forum Gebruiker
Berichten
255
ik neem aan dat het de Cisco 3925 is?
als de lan poorten uitvallen, zijn dan de link lampjes ook uit? geeft het modem dan ook een hoge pieptoon? zo ja dan is het modem defect.
 

pboes

Forum Gebruiker
Berichten
1.039
Internet
  1. Ziggo
Digitale TV
  1. Ziggo
Kabels al eens gecheckt? Ik was laatst bij iemand die ook zoiets had en daar bleek de netwerkkabel geen goed contact te maken, door een UTP-steker die niet goed was gemonteerd.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan