Wel internet maar websites onbereikbaar

Status
Niet open voor verdere reacties.
P

Phant0m

specs:

winxp pro sp2
e-tech router 03
onboard lan

probleem:

Alle normale internet pagina's worden niet geladen, krijg ik een 404 op.
1 site werkt omdat die via poort 81 werkt.
Hier heb ik maar op 1 pc last van, het maakt ook niets uit of ik stekkers verwisssel op de router

MSN,emule,kazaa,email etc werkt wel gewoon, als ik de websites ping zijn ze ook gewoon te gebruiken.

Ik dacht dat het aan IE lag dus ben overgestapt op firefox maar dat maakt ook niets uit, als ik mijn pc reboot dan werkt het ineens wel weer allemaal (voor een minuut of 10) en dan weer problemen.

Ik heb er pas sinds een anderhalve week last van,maar heb geen nieuwe software geinstalleerd of software verwijderd,het probleem was er gewoon ineens.

en ik kan vanaf die andere pc ook niet in de router komen, kan niet connecten, dus zou je denken van verwissel de kabel, dat maakt ook niets uit, ook niet als ik een kabel van een andere pc haal.

- Ik heb adaware met de laatste nieuwe update al gedraait die kan niets vinden
- Kaspersky vindt ook totaal geen virussen
- Heb de router al gereset, en nieuwe firmware geflasht,ook dat maakt niets uit
- Er hangen nog 2 pcs aan diezelfde router en die kunnen wel gewoon internet op,vandaar uit post ik ook hier want anders is ook GoT niet te bereiken
- PCI netwerkkaart erin, zelfde probleem

dns staan ingesteld in de router, firewall van SP2 staat uit, ook als ik het IP/DNS op de pc instel heb ik hetzelfde probleem

FTP kan wel connecten maar bij listing blijft hij hangen
 
H

Hnzl

Lijkt me een browser hijack/spyware probleem.
Aangezien de rest(msn emule etc.) het wel gewoon doet.

Mocht adaware of spybot niks vinden.. misschien n herinstall van windows?

succes!
 

lol

Forum Gebruiker
Berichten
337
Hnzl zei:
Lijkt me een browser hijack/spyware probleem.
Aangezien de rest(msn emule etc.) het wel gewoon doet.

Mocht adaware of spybot niks vinden.. misschien n herinstall van windows?

succes!

Toon even hier het log bestand van Hjackthis

https://www.virushelpdesk.com/download/hijackthis.exe

Start HijackThis, klik op "Scan" en daarna "Save log
 
Topicstarter
Topicstarter
P

Phant0m

Logfile of HijackThis v1.98.2
Scan saved at 12:10:09, on 14-9-2004
Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180)

Running processes:
C:\WINDOWS\System32\smss.exe
C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
C:\WINDOWS\system32\services.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\Program Files\TGTSoft\StyleXP\StyleXPService.exe
C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe
C:\WINDOWS\Explorer.EXE
C:\Program Files\D-Tools\daemon.exe
C:\Program Files\Common Files\Logitech\QCDriver3\LVCOMS.EXE
C:\Program Files\Logitech\ImageStudio\LogiTray.exe
C:\Program Files\Messenger Plus! 3\MsgPlus.exe
C:\Program Files\Creative\SBAudigy2ZS\Surround Mixer\CTSysVol.exe
C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
C:\Program Files\TGTSoft\StyleXP\StyleXP.exe
C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v2.0.40607\aspnet_admin.exe
C:\Program Files\MSN Messenger\msnmsgr.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\Program Files\Winamp\winamp.exe
C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe
D:\#5 Software and Drivers\HijackThis.exe

R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = https://partydata.snt.utwente.nl:81/flock/SECTION/forum.html
O2 - BHO: AcroIEHlprObj Class - {06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3} - C:\Program Files\Adobe\Acrobat 6.0\Reader\ActiveX\AcroIEHelper.dll
O2 - BHO: (no name) - {53707962-6F74-2D53-2644-206D7942484F} - C:\Program Files\Spybot - Search & Destroy\SDHelper.dll
O2 - BHO: TGTSoft Explorer Toolbar Changer - {C333CF63-767F-4831-94AC-E683D962C63C} - C:\Program Files\TGTSoft\StyleXP\TGT_BHO.dll
O4 - HKLM\..\Run: [DAEMON Tools-1033] "C:\Program Files\D-Tools\daemon.exe" -lang 1033
O4 - HKLM\..\Run: [NeroFilterCheck] C:\WINDOWS\system32\NeroCheck.exe
O4 - HKLM\..\Run: [KAVPersonal50] C:\Program Files\Kaspersky Lab\Kaspersky Anti-Virus Personal\kav.exe /minimize
O4 - HKLM\..\Run: [AtiPTA] atiptaxx.exe
O4 - HKLM\..\Run: [SBDrvDet] C:\Program Files\Creative\SB Drive Det\SBDrvDet.exe /r
O4 - HKLM\..\Run: [UpdReg] C:\WINDOWS\UpdReg.EXE
O4 - HKLM\..\Run: [LVCOMS] C:\Program Files\Common Files\Logitech\QCDriver3\LVCOMS.EXE
O4 - HKLM\..\Run: [LogitechGalleryRepair] C:\Program Files\Logitech\ImageStudio\ISStart.exe
O4 - HKLM\..\Run: [LogitechImageStudioTray] C:\Program Files\Logitech\ImageStudio\LogiTray.exe
O4 - HKLM\..\Run: [MessengerPlus3] "C:\Program Files\Messenger Plus! 3\MsgPlus.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [CTSysVol] C:\Program Files\Creative\SBAudigy2ZS\Surround Mixer\CTSysVol.exe /r
O4 - HKLM\..\Run: [{0228e555-4f9c-4e35-a3ec-b109a192b4c2}] C:\Program Files\Google\Gmail Notifier\gnotify.exe
O4 - HKCU\..\Run: [ctfmon.exe] C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
O4 - HKCU\..\Run: [STYLEXP] C:\Program Files\TGTSoft\StyleXP\StyleXP.exe -Hide
O4 - HKCU\..\Run: [MessengerPlus3] "C:\Program Files\Messenger Plus! 3\MsgPlus.exe" /WinStart
O4 - HKCU\..\Run: [msnmsgr] "C:\Program Files\MSN Messenger\msnmsgr.exe" /background
O6 - HKCU\Software\Policies\Microsoft\Internet Explorer\Toolbars\Restrictions present
O8 - Extra context menu item: E&xport to Microsoft Excel - res://C:\PROGRA~1\MICROS~2\OFFICE11\EXCEL.EXE/3000
O9 - Extra button: (no name) - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\WINDOWS\system32\msjava.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Sun Java Console - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\WINDOWS\system32\msjava.dll
O9 - Extra button: Research - {92780B25-18CC-41C8-B9BE-3C9C571A8263} - C:\PROGRA~1\MICROS~2\OFFICE11\REFIEBAR.DLL
 

lol

Forum Gebruiker
Berichten
337
Ik heb de log laten scannen maar er is niets bijzonders aan op te merken? Lijkt toch veel op een DNS probleem o.i.d. Is je protocol al eens verwijdert en opnieuw aangemaakt?
 

lol

Forum Gebruiker
Berichten
337
Je je TCP?IP protocol van je netwerkinstelling,,

Ik krij nu de tip om de register key eerst te bewaren(export) en even te verwijderen
O6 - HKCU\Software\Policies\Microsoft\Internet Explorer\Toolbars\Restrictions present

Herstarten en opnieuw eens proberen (geen resultaat even weer importeren (dubbel klik op reg) )
 
Topicstarter
Topicstarter
P

Phant0m

Ik heb dus niets veranderd aan mijn systeem en ineens werkt het weer, internet nu al 2 uur zonder problemen, even kijken of dat doorzet
 

bob1200

Forum Gebruiker
Berichten
58
Denk dat dit voor velen niet te verklaren is en een aantal zullen denken hij zal vast wel ergens iets gedaan hebben wat nu weer is hersteld.

Voor mij is dit een herkenbaar probleem wat je schrijft. Ongeveer 2 a 3 keer p. jaar heb ik deze problemen, meestal tussen 1 a 2 uur in de ochtend werkt het ineens weer zover ik kan nagaan. In mijn beleving is er een missing link vanaf Chello naar het modem (Surfboard 4200) en wordt er elke nacht een signaal gezonden op controle van de verbinding. Voor elk gebied kan dit op een andere tijd zijn natuurlijk, hier zit ik op 1222 te H'sum. De eerste keren heb ik er melding van gemaakt bij de helpdesk, die zeggen dan dat het modem kunnen bereiken maar de pc niet en het dus niet aan de verbinding ligt maar bij mij. Modem reboot, netwerkkaart opnieuw installeren of nog ergere dingen als windiows opnieuw installeren helpt ook niet. Meestal komt men met deze oplossing of zeggen dat mijn netwerkkaart wel stuk zal zijn. Als ik dan roep dat ik 2 of meerdere pc's heb staan en als ik die aansluit ik hetzelfde probleem heb dan willen ze een afspraak maken voor een monteur.

Als ik die de volgende dag dan maar weer afbel omdat ie het weer doet dan roepen ze de volgende keer met hetzelfde probleem Oohhhh !! De vorige keer had u dezelfde storing en lag het aan uw pc.
Als ik dan mijn verhaal vertel dat ie zonder iets tedoen rond 1 a 2 uur in de ochtend het weer doet en mijn mogelijke verklaring geef krijg ik tehoren dat er geen signaal of reset naar een Surfboard gegeven kan worden en al helemaal niet elke dag rond dezelfde tijd.

Voor zulke storingen bel ik dus niet meer, A. ze geloven je niet en zeggen dat het onzin is en B. het is een paar uur zonder internet maar de volgende ochtend werkt ie in 99% van de gevallen toch weer of er moet iets anders aan de hand zijn. Weet niet of je iets aan deze info hebt maar wilde het wel kwijt na je probleem gelezen te hebben. ;D
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan