Wel erg vaak dat Ziggo eruit ligt in de nacht

Boris

Forum Gebruiker
Berichten
576
Onderhand begin ik het wel een beetje zat te worden hoe vaak de laatste maanden Ziggo er s’nachts uitligt. Ik ben een nachtmens en werk in de nacht en als ik vrij ben wil ik graag ongestoord mijn opgenomen programma’s kunnen bekijken, bij Ziggo is dat net iets te vaak helemaal niet mogelijk. Bijna wekelijks doet het zich voor en zo ook weer vannacht rond half 2 ineens ligt alles er ineens uit, ditmaal ook de live televisie. Als dit vanwege werkzaamheden steeds het geval is dan zou het wel zo netjes zijn naar de klanten toe om ze vantevoren te informen hierover. Onderhand zou ik voor compensatie in aanmerking mogen komen. Was altijd heel tevreden over UPC-Chello en over het stabiele netwerk maar daar is nu geen sprake meer van.

Nu kwam het na 25 minuten vanzelf weer terug waardoor ik dit bericht kon plaatsen, maar het maakt je wel onrustig in de zin van, gaat dit nog vaker gebeuren vannacht?
 
Ik heb dit probleem ook, is begonnen na de werkzaamheden in de nacht, na een half uurtje komt het weer tot leven, ik kijk het nog even aan of het nog goed komt en zoniet ga ik ze even bellen.
 
Inderdaad meestal rond 01:30 uur á 02:00 uur zijn er korte onderbrekingen ( 1 tot 10 minuten) in het signaal i.v.m. werkzaamheden.
Na 02:00 uur zullen er ook wel zijn, maar dan slaap ik. Afgelopen weken aan DECT telefoon (en in modem) gezien dat er ook tussen 03:00 uur en 04:30 uur gewerkt was, in ieder geval modem opnieuw gestart.
Deze kortdurende onderbrekingen worden inderdaad niet aangekondigd, waarschijnlijk omdat 99 % (of meer) van de klanten dan slaapt.
 
het is normaal dat ziggo snachts onderhoud uitvoer daar ga je echt geen vergoeding voor kunnen krijgen aangezien dit gewoon opgenomen is in de algemene voorwaarden
 
Ja, hier ook al een paar keer iets dergelijks meegemaakt de laatste weken. En inderdaad speelt het sinds aangekondigd onderhoud dat rond hetzelfde tijdstip werd uitgevoerd. In enkele gevallen bleef liniaire TV gewoon werken, maar vielen internet en telefoon weg. Duurde nooit langer dan een minuut of 20.
 
Heeft er hier vannacht ook even uitgelegen rond 01:30.
Maar dat was dan wel een wat langere onderbreking die netjes was aangekondigd via SMS wegens werkzaamheden:

1655991839855.png
 
Heeft er vannacht hier ook er uit gelegen, maar wel netjes een mail gehad van te voren wegens werkzaam heden.
Anders weinig problemen nachts
 
Krijg altijd keurig berichten, per mail en sms, waarin de (nachtelijke) werkzaamheden tijdig worden aangekondigd.
@Boris : geen berichten in jouw spambox terechtgekomen ?
 
Nu kwam het na 25 minuten vanzelf weer terug waardoor ik dit bericht kon plaatsen, maar het maakt je wel onrustig in de zin van, gaat dit nog vaker gebeuren vannacht?
en probleem ook bij ZIGGO gemeld , en wat is hun antwoord !!!!
niet bekend kunnen ze er ook niks aan doen !!!!
 
Terug
Bovenaan