• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Wel digitaal, maar geen analoog

Status
Niet open voor verdere reacties.
J

Jo1111

Goedenavond,

Ik heb een Philips 42pfl7676 en een alles-in-een pakket bij Ziggo. Het probleem is dat ik geen analoge zenders kan bekijken. Op zich geen dagelijks probleem, wel als ik wil opnemen via mijn Humax 5100 met één tuner. Voor zulke momenten is analoge televisie toch handig.

Als ik opnieuw naar zenders zoek, dan vindt de televisie 0 zenders. Als ik naar de source 'tv kijken' ga, waar ik analoge televisie zou moeten kunnen kijken, dan geeft de tv aan 'Geen kanalen geïnstalleerd'.

Wie kan mij hierbij helpen? Ik zou toch in principe alle analoge zenders moeten kunnen ontvangen? Digitaal ontvang ik namelijk wel alle zenders.

Alvast bedankt!
 
Normaal is dit een instelling.. zoekt hij wel digitaal én analoog?
 
Ja, hij zoekt naar zowel analoog en digitaal.
 
De coax is aangesloten op de humax, want die doet het, maar misschien domme vraag, is de antenne ingang van de tv ook op de kabel aangesloten via een coaxkabel?
 
De antennekabel is toch wel op de TV aangesloten? Met alleen HDMI komt analoog niet binnen.
 
Ik geef toe, beetje dom van me. Er was inderdaad alleen een hdmi-kabel aangesloten. Ik heb nu een een coaxkabel aangesloten en hij vindt 25 analoge zenders. Bedankt! Soms kan het zo simpel zijn :-)
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan