• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Wegvallende ent trage verbinding

Status
Niet open voor verdere reacties.
R

RobinP

Dus, vorige week kwam ik thuis en hoorde dat er een paar mensen van Ziggo waren langs geweest die de modem hadden vervangen (kwamen orgineel om het wegvallende signaal van onze ubee EVW3200 op te lossen)

Bleek de nieuwe en betere ubee EVW321B te zijn, maar of ik er blij mee ben?
De verbinding is nu een aantal keer weg gevallen tijdens het gamen en het wifi heeft nogal zijn drops kwa download en upload snelheid.
Dus van de gebruikelijke 50-60 mbps naar 0.5-2 mbps..

Wie heeft er een idee hoe ik dit kan verhelpen?


*ik los het liever zelf op dan weer een paar uur met ziggo aan de telefoon te hangen :/

Mvg Robin
 
Zijn deze problemen alleen maar met het wifi of ook via een lan-kabel aangesloten op het modem?

Indien alleen met wifi:
Probeer kanaal 1, 6 of 11 te kiezen, welke van de 3 het minst gebruikt wordt. Maar let ook op dat het wifi van de routers die Ziggo levert niet echt geweldig zijn, wil je een zo stabiel mogelijk wifi verbinding dan is het beter om een eigen router te kopen en dan de Ubee in bridge te laten zetten door de klantenservice.

Indien ook via lan-kabel:
Bekijk eens je signaalwaardes (kan je vinden als je in je modem inlogt) en post deze hier. Als deze niet goed zijn dan kan het inkomende signaal het probleem zijn en daar moet je een Ziggo monteur voor hebben.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan