Webspace lopt vol

Status
Niet open voor verdere reacties.
A

ages

Nogal vervelend probleem.
Mijn homepage wordt regelmatig ververst met een plaatje van een webcam. Het eigenaardige van het geval is dat van de plus minus 5Mb aan bestanden er steeds meer ruimte opgeslokt wordt.Het is echter maar een jpg bestand wat vernieuwd wordt. Als de homepage leeg gemaakt wordt ,dus echt geen bestanden meer aanwezig zijn blijkt er toch nog zo'n 9mb aan ruimte in gebruik te zijn. De chello-webspace check geeft dan 0 bestanden aan en 9Mb in gebruik. Bij chello heeft men ruimte weer gereset,maar bij het weer opzetten van de homepage kwam het probleem weer terug. De programmas die gebruikt worden zijn Webcam 32 en SupervisionCam.
Iemand die weet wat er loos is en een oplossing heeft?
 
Overhead, heb dit probleem eerder gezien, daarvoor zul je moeten bellen en dan sturen wij het door naar een andere afdeling.
 
loopt vol...moet dat natuurlijk zijn
Bedankt voor de reactie.

Dat bellen moet natuurlijk naar de helpdesk van Chello zeker.
Ik heb all een mailtje gestuurd,maar ze willen meer weten over de bestanden. Ik heb er een paar weer teruggezet als voorbeeld , ze werken echter niet,want de site is vol.Heb nog geen antwoord gekregen.
Wacht nog maar ff af.

greetzzz............ Hans
 
Ik heb hier precies hetzelfde. Als ik alles delete blijft er toch zo'n 4 mb 'in gebruik'. Erg vervelend, maar ja.....
 
Ik ben dus niet de enige met dit euvel. Ja erg vervelend,maar daar betaal ik geen 50 euri voor. Het nadeel is, dat als ik alles eraf haal blijft er 6-komma-zoveel Mb in gebruik. Zet ik de files weer terug en ik maak hem weer leeg dan zijn het 9 Mb, dus na verloop van tijd hou ik niks meer over en als je je kop niet open doet gebeurt er niks. De vorige keer was het pas na twee weken verholpen,dus dat schiet lekker op.
Wel een andere provider geprobeerd,maar daar kan je alleen uploaden per telefoon,tenzij er iemand is die weet hoe dit te omzeilen !
Ik hou me aanbevolen.


greetzzzzzzzzzzzzz Hans
 
Als je serieus iets wil hosten zou ik naar een echte webhoster kijken, die bied bovendien veel meer opties (php, mysql enz.).
 
Idd, mysql e.d. ondersteunt onze webspace niet, voor serious hosting zou ik ook extra betalen aan een bedrijf..
 
Leuk die laatste reacties,maar daar heb ik natuurlijk niks aan. Als ik serieus bezig was,dan had ik deze vraag niet op dit forum gesteld.Dan
had mijn webhoster het probleem gehad en niet ik.
 
Een vervelend probleem, maar het lijkt me een fout aan Chello's kant waar een normale gebruiker je denk ik niet mee zal kunnen helpen.
Als ik het goed begrijp is na een aantal weken je counter wel weer op 0MB?
Nee, dan kun je er als gebruiker, lijkt mij, echt niks aan doen.

Wel vervelend natuurlijk. Maar meer dan klagen bij de helpdesk of toch een alternatief opzoeken kun je helaas niet doen.
 
ages zei:
Leuk die laatste reacties,maar daar heb ik natuurlijk niks aan. Als ik serieus bezig was,dan had ik deze vraag niet op dit forum gesteld.Dan
had mijn webhoster het probleem gehad en niet ik.

Dat zelfde had ik toen ik van bART kwam en de belofte had gekregen dat mijn Homepage ruimte 20Mb. zou blijven, dus ik het uitproberen en heb een aantal MP3es er op gezet, tot dat ik de melding kreeg VOL nou ik alles er weer vanaf gehaald, maar er bleef één hardnekkig MP3 staan, kortom niemand kreeg die er van af, ook de 2,3, of welke lijn dan ook, ze hebben die Homepage met die naam die ik had maar gedelete en een nieuwe aangemaakt, dus ook een andere naam, misschien dat er op die ruimte bij hun ook een fout zit die niet 1,2,3, te verhelpen valt.

Als je niet aan die naam verbonden bent wat je adressen etc. betreft, bijvoorbeeld dat je alles op een Forward heb staan met je eigen Domeinnaam, dan zou ik er op aan sturen dit ook te vragen, succes..

Tot zover maar weer ... :><
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan