Webspace en Nieuwsgroepen stoppen per 1 april 2020.

tichel

Forum Gebruiker
Berichten
2.191
Internet
  1. Ziggo
Digitale TV
  1. Ziggo
Ik maakte daar toch al geen gebruik meer van dus geen probleem voor mij.
Gebruik je het wel dan promoot Ziggo al een paar alternatieven en een zoekopdracht op Inet en je vindt er genoeg ;)

Bedankt voor het melden :6
 
Erg jammer, die nieuwsgroepen werken nl. nog best goed. Haal daarmee 40 Mbps, retentie van binaries iets van 100 dagen en de quotas die er zouden zijn werkten niet ;)
 
Best wel een prestatie dat ze die usenet servers nog zo lang in leven hebben gehouden.
Ik heb er zelf ook wel eens mee gespeeld (de server kant), dat was niet bepaald makkelijk. Spartaanse software om dat te draaiende te houden.

Wat betreft webspace is best wel jammer.
Het zou een extra inkomsten bron kunnen zijn? Geef klanten gratis space, en als ze dat willen uitbreiden met een eigen domeinnaam of meer ruimte dan kan dat tegen betaling. Maar het zal geen core business zijn en te weinig aan te verdienen.
 
De berichten in de openingspost gaan over oud Ziggo.
Wat gebeurt er met de homepages bij oud UPC? Ik kan daar niets over vinden.
Oud UPC is trouwens al lang geleden gestopt met de eigen nieuwsservers.
 
Ik bewaar nog wat oude spulletjes op die webspace. Zal het maar eraf halen voordat onze geliefde provider dat voor mij doet. :angel:
Afspraak was toendertijd trouwens dat, als je niets veranderde aan je abo, deze webspace bleef bestaan. Blijkbaar in hun voordeel aangepast.
 
Voor mij is FTP toegang belangrijk om op een geautomatiseerde wijze bestanden op te slaan en te downloaden. Dat kon met Ziggo webspace.
De (gratis) alternatieven die in de mail van vandaag worden genoemd bieden allemaal geen FTP toegang. Kent iemand wel een gratis opslag methode die FTP toegang biedt?
 
Ziggo laat de webspace en newsservers vervallen en geeft daar niets voor terug. Noemt louter een vage reden; 'werden nauwelijks nog gebruikt'. Daar heb je wat aan als fervente nzb-downloader. Het is gewoon een slecht verkapte bezuiniging.
 
Terug
Bovenaan