• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Webmail op Android probleem

Status
Niet open voor verdere reacties.
S

Steven_nl

Hallo!

Ik heb sinds een paar dagen problemen met mijn Ziggo webmail. Ik gebruik een Android tablet (Asus) en een Android GSM. Na een update van Chrome kon ik niet inloggen op mijn webmail. Ik zie alleen een wit scherm. Met Opera lukte het nog wel. Na een update van Opera (gisteren) heb ik bij die browser het zelfde probleem. Webmail werkt nog wel op mijn laptop.
Is er een storing? Wie kan mij helpen?

Dank
Steven
 
Je geeft zelf het antwoord. Webmail werkt nog wel op laptop DUS geen storing. Waarom maak je gebruik van webmail op je tablet en telefoon als je met de mail cliënt de mail van Ziggo via IMAP kan benaderen.

Verstuurd vanaf mijn Nexus 5 met Tapatalk
 
Nou dat vind ik wel kort door de bocht. Het kan ook zijn dat de functionaliteit van de Webmail voor android niet goed werkt oid. ik snap ook niet hoe een update van 2 browsers kan leiden tot deze problemen. Maar ik vroeg niet voor niets om advies.

Ik vind webmail nog wel handig eerlijk gezegd omdat ik de mail niet op mijn mobiele apparaten wil downloaden, maar op mijn pc. Daar bewaar ik liever dingen (grotere opslag capaciteit).
 
Heb net Firefox op mijn gsm geinstalleerd. Dat werkt wel. Webmail heeft duidelijk een compatability probleem met Chrome. Als ik op internet rondkijk is dat niet voor t eerst
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan