• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Webmail niet te lezen op iPad

Status
Niet open voor verdere reacties.

timo!

Forum Gebruiker
Berichten
51
Maak met mijn iPad gebruik van de Webmail van Ziggo. Dit is een Ziggo forum,(door en voor gebruikers,maar dat maakt toch niet uit)daarom juist stellen wij hier de vragen.

Het is toch belachelijk, dat je op de iPad juist maar een gedeelte van de mail kan lezen.Nergens kan je pop-ups inschakelen zodat je mail wel kan lezen. Webmail is ervoor dat je overal je mail kan lezen. Toch,waarom kan dat niet?Werkt ook niet op mijn mobiel,alleen op de pc.

Op mijn iPad wil ik geen mail account,en zeker geen mail binnen halen!

Wie O wie heeft antwoord op bovenstaande vraag?
 
Sorry begrijp niet goed dat dit niet duidelijk is. Kan de Webmail op mijn iPad een klein stukje lezen. Met andere woorden de complete mail kan ik niet lezen. Webmail,daar is de bedoeling van dat je overal je mail kan lezen. Zo duidelijker??
 
Open een gmail account en laat ziggo mail doorsturen naar dit gmail account.
(instellen in Mijn ziggo). Vervolgens dit gmail account te gebruiken op pc (ophalen), ipad en smartphone (inzien). Alle problemen opgelost, maar dat zal je wel niet willen.
 
bedoel je dat je niet naar beneden kunt scrollen?
probeer dan eens een andere browser.
 
Nee dat begrijp je goed,dat wil ik niet meerdere accounts:giveup:. Begrijp je wat ik bedoel:oops:,de andere mail kan ik lezen. De Webmail is belangrijk,moet niet zo zijn dat je die alleen kan lezen achter je pc. Blijft Ziggo achter:rolleyes:waarom hebben ze dan Webmail. Mijn pc heb ik buitenshuis niet bij mij, maar mijn iPad wel.:applause:
 
Als je Ziggo autom. doorstuurt naar gmail, heb je ziggo daarna niet meer nodig.
Op alle apparaten gebruik je voortaan gmail (1 account dus, het ziggo account verwijder je daar). De mail die naar ziggo wordt gezonden komt autom. aan in gmail en kan dus overal gelezen worden. Alleen op de PC gebruik je gmail-pop3 zodat die daar opgeslagen wordt, maar hij blijft leesbaar op de andere apparaten.
 
Merk dat het weinig zijn heeft om het hier te vragen. Vind het belachelijk,dat je om mail te lezen het door moet sturen naar een Gmail account. Wil niet nog een mail account erbij. Blijf erbij als je Webmail hebt,waarom kan je die met je iPad,mobiel niet lezen. Bij andere kan dat wel,waarom niet bij Ziggo:((

Reageren heeft geen zin zal met Ziggo contact opnemen!
 
Heb je nooit gezien dat Ziggo webmail Java nodig heeft?
Als je de dus per se webmail op je phones en ipad wilt hebben moet je de fabrikanten vragen om Java te ondersteunen. of Ziggo vragen Webmail zonder Java aan te bieden.
 
Dank u wel,die vraag ga ik stellen:thankyou:UPC heeft die mogelijkheid wel,tenminste dat je met je iPad je mail kan lezen. Weer wat wijzer:applause:
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan