• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

WebMail niet scroll baar met Ipad.

  • Onderwerp starter Onderwerp starter Jeroenvanarkel
  • Startdatum Startdatum
Status
Niet open voor verdere reacties.
J

Jeroenvanarkel

WebMail niet scrol baar met Ipad.

Hoi, ik heb sinds enkele weken het probleem dat mijn mail niet meer scrolt. Ik doel op de webmail die ik dan dus benader via een Ipad. webmail.ziggo.nl

doe ik het met een pc, laptop Mac of Windows of Android, geen probleem, maar als ik dus via webmail inlog op webmail.ziggo.nl en ik klik op een mail die binnen gekomen is, dan zie ik in de preview pane de mail inhoud, tot het past, maar kan dat deel niet scrollen. dat kon wel. en ook als ik met de instellingen geen preview pane gebruik maar dus een opsomming van mails zie. Als ik die dan aan klik, dan zijn die ook weer op het gehele scherm te zien tot de resolutie het toelaat. en daarna is er geen scrol mogelijkheid. Dus in landscape kijken geeft minder mail ruimte. gek is dat als ik kantel van landscape naar portrait er wel meer mail te zien is. op zich normaal omdat het beeld gedeelte langer wordt, maar nog steeds geen scrol mogelijkheid.

is dit iets tussen Java en Apple of wat?
 
vermoedelijk wel, heb het geprobeerd, maar het werkt hier inderdaad ook niet..:cry:
 
Dan moeten er toch massa's mensen zijn?

Want ik dacht dat wij niet de enige twee mensen zijn met een Ipad? Toch?


Of zijn de overigen, van die standaard Apple fans die als iets niet werkt het totaal negeren, en het dus niet als de zoveelste faal erkennen?

Maar ik kan me herinneren, ben pas 5 maanden Ziggo lid, maar goed, dat het voorheen wel werkte.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan