• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

WebCam

  • Onderwerp starter Onderwerp starter FuR
  • Startdatum Startdatum
F

FuR

Ik heb een WebCam (zo een oude van Logitech) die je bij je comp krijgt als je hem koopt.Maar ik kocht de Comp met Me maar heb nu XP erop.Dus ik download de nieuwste versie van Logitech ImageStudio van XP en Start het progje op.Ik film een paar seconden en opeens slaat het beeldje vast waar je kan zien wat je filmpt.Niet alleen dat maar ook kan ik nix meer typen.Moet ik eerst weer de hele comp opstarte.0_o.
Weet iemand hoe ik dit kan verhelpen.Alvast bedankt.
 
Sorry ik kan je er niet meer helpen. Ik heb ook een logitech (ja ja gratis bij een chello abo. en ik heb hem nog gekregen ook) maar ik heb geen problemen in XP.

Dus sorry maar ik kan je niet verder helpen
 
Probeer eens een ander programma te gebruiken om mee te filmen ?!
En heeft het wel met ME gewerkt ? Staat er bij die software bij dat het Windows XP ondersteunt ?!
 
Nee er staat op de CD zelf niet dat het XP ondersteunt daarom heb ik het proggrmmatje van www.logitech.com gedownload die met XP werkt.Maar dat lukt nog steeds niet.En ja het werkte wel met ME.
Maar weet een van jullie welke andere programma's er voor zijn dan ?
Bedankt
 
In xp staat er bij 'deze computer' ook een kopje scanners en camera's... als je nu op je logitech camera klikt zie je dan wel beeld zoja blijft het dan wel lopen???
 
Meestal is de oorzaak dat je geheugen niet wordt vrij gemaakt en er te veel rommel blijft hangen, Soms is de grote van je geheugen de oorzaak.
Probeer nu eerst om je software opnieuw te installeren en doe dit zonder dat de camera/webcam aangesloten is, dit is in veel gevallen een vereiste. Als de software klaar is Plug dan pas de CAM in de PC, als het goed is (USB Aansluiting) krijg je de beruchte boodschap "nieuwe hardware gevonden bla bla..."

Probeer nu eerst om met Microsoft Powerpoint (als office geinstalleerd is) een plaatje te scannen als dit lukt ga je verder met de evt. software geleverd bij je CAM.

Als je stap voor stap te werk gaat kun je ook beter de oorzaak van je problemen overzien en weet je waar de boel fout/vast loopt.

Een PC is net als een oude brommer: Benzine:JA, Vonk:JA, Contactpunten:JA, Voorontsteking:FOUT >>>> Vooronsteking op tijd stellen

Of als een Huis: Juiste Stad:JA, Straat en huisnummer:JA, Sleutel:JA, Combinatie sleutel/Slot:NEE >>>>>> Zorg voor de juiste Sleutel......
 
Terug
Bovenaan