• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

web/ftp niet mogelijk in zelfde ip-range ?

Status
Niet open voor verdere reacties.
P

pimzel

Ik draai thuis een web en ftp server, beiden prima te benaderen maar eh niet voor chello abonnees in dezelfde ip range, suggesties ??

???
 
ja dat is al enige jaren bekent, gebruiker in je eigen range zien dit niet, probeer om je site op een andere server te-zetten.
En "forward" je Url via diverse (gratis)providers is dit mogelijk

En dan is er licht................................
 
Ha! Dus dat is de reden dat een collega van mij me niet kon bereiken met unreal, had een unreal server opgezet. :) Zag mij wel maar pingrate was n/a. En connecten lukte al helemaal niet, andere lukte wel om mij te connecten...
 
Bij mij werkt het wel, me buurman kan me gewoon zien.

(Kan komen door een router dat het dan wel werkt)
 
wappy zei:
Bij mij werkt het wel, me buurman kan me gewoon zien.

(Kan komen door een router dat het dan wel werkt)
niet overal is het geblokkeerd. Ik kan ook gewoon multiplayeren met m'n buren. (Rotterdam, 3082, ik nieuw Com21, buren oude).
 
Hier werkte het tot vorige week dinsdag. Echter is er een klein verschil met het eerste bericht: Poort 80 is namelijk wel benaderbaar, maar andere poort (8000 b.v.) niet meer.
Overigens zijn diezelfde poorten wel van BUITEN het chello netwerk te benaderen..
Heb hierover al een topic geopend bij "Helpdesk" op dit forum, en een case aan laten maken bij Chello.
 
Ftp deed het altijd hier enstreamen ook zit nu met plus hier sinds die virus is geweest denk ik dat chello wat poorten dicht heeft gezet kom er met de router niet op zonder router lukt het streamen wel maar een kennis die ook plus heeft kan niet inloggen en ook niet in de ftp
 
Heeft iemand al eens geprobeerd om statische routes toe te voegen ??
Lijkt me echter dat dat niet helpt, wat poort 80 werkt gewoon wel, dus de routering is wel goed, is puur een port-blocking "probleem"..
Als men dit gedaan heeft uit security-overwegingen, dan is het vreemd dat het vanaf een andere ISP wel gewoon werkt. Half werk dus van de chello techneuten... (Was overigens ook de reaktie van de "storings-monteur" die ik aan de telefoon had... ;-)
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan