• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Wat moet ik nou hier weer mee aan?

T

thamarty

Hoi allemaal,

Nou vandaag is het eindelijk zover er wordt een signaal meting bij me gedaan. Na weken lang een -12 dBmV en tussen de 21 en de 29 dB te hebben gehad geloven zij eindelijk na vele telefoontjes we moeten maar eens iemand langs sturen.

Echter wat schetst mijn verbazing? Sinds 2 dagen heb ik weer een top signaal 2 dBmV en 31 dB. Wat moet ik hier nou mee.. weken lang had ik storing en nu komt die monteur en is alles goed?!?! Ze zullen me toch wel geloven? En zo niet dan kan ik zeker gaan dokken voor het langskomen?

Weten jullie raad?

Groetjes Martin
 
Als tijdens een gesprek met de HD hele slechte signaalwaarden zijn zijn geconcludeerd heeft de monteur die gegevens op de "werkbon" ook gezien. Draai jij zeker niet voor de kosten op.

Je slechte signaal kan onderdeel zijn geweest van een collectieve storing welke pas later als zodanig is herkend en opgelost.
 
Ja het is een beetje vreemd.
Mijn groene kabel die binnenkomt in de meterkast is helemaal zwart geblakerd en verpulverd. Het is lijkt mij al uberhaupt onmogelijk dat ik nog verbinding heb... Maar dat zal de monteur dan wel vaststellen. Ik hoop dat ze die kabel vervangen.

Toch blijft dat signaal wat nu inene zo goed is wel een vaag verhaal.
 
Terug
Bovenaan