• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Wat mij zoal opvalt hier.

jafo

Forum Gebruiker
Berichten
74
Internet
  1. Ziggo
Digitale TV
  1. Ziggo
Hallo,

Ik heb voordat ik mezelf registreerde eerst eens naar de teneur van de berichten gekeken. Wat mij opviel is dat het merendeel van de chello leden toch super negatief zijn over hun provider. Het is hun niet snel naar de zin te maken en als er een datalimiet wordt ingesteld ondanks dat er sprake is van een FUP en sommige leden worden (al dan niet terecht) gekort in hun downsnelheid is de beer los.

Ik zelf woon in hellevoetsluis en heb UPC vanaf de kennismakingsmiddag in huis. Ik had daarvoor ISDN, dus het was hemel op aarde. In de tijd dat ik lid ben (vanaf oktober 2000) is Chello een keer of 5 voor mij hinderlijk off-line geweest. Verder heb ik altijd de volle snelheid tot mijn beschikking gehad. Ik werk volkontinu dus als 's morgens de hele buurt naar zijn werk gaat is het feest.

Ik hou zelf mijn datagebruik bij via DU meter en leg mezelf geen beperkingen op, haal spellen en films naar binnen. Toch wil de meter aan het einde van de maand niet vaak boven de 50 Gb komen ondanks dat tegenwoordig een beetje shooter ook al 4 tot 5 Gb is. Dus 100 Gb vind ik persoonlijk erg knap om naar binnen te slurpen en ik vraag me oprecht af wat aapske zich ook afvroeg, heb je nog tijd om te spelen of kijken als je zulke hoeveelheden data naar binnen aan het halen bent.

Nu UPC hier aan de tarieven van de CAI gaat klooien voelde ik voor het eerst wat wrevel ik me opkomen. Als ze zichzelf rijk rekenen met een verhoging van 65% zijn ze bij mij aan het verkeerde adres.

Ik heb dus gelijk gedaan wat al die ontvreden leden al LANG hadden moeten doen in plaats van de onvrede hier in het forum spuien, ik heb Demon ADSL besteld 8 Mbit up en 1 Mbit down en als ik dat heb gaat de eerste brief naar UPC. Die kost hun € 600 per jaar in verband met het wegvallen van mijn chello classic. Daarna ga ik eens op mijn gemak kijken hoe het hele satellietverhaal in elkaar steekt, en je proeft het al dan komt er hier een schotel en gaat de tweede brief naar UPC en die kost hun € 90 per jaar. Ik heb al bij hun geinformeerd en de CAI kan je er ook zo uitknikkeren. Daarna kan je gratis bij hun de nederlandstalige zenders bekijken en de rest doe je met een funcard.

Wat is nu de moraal van het verhaal in mijn opinie moet je niet huilen, maar terugslaan.

Jafo.
 
Ja leuk allemaal.. Weer zo'n 'ik ben naar DSL post'.. Een GROOT gedeelte van de mensen die hier post is geavanceerde gebruiker; deze mensen zitten niet voor de lol met chello te internetten terwijl de concurrentie 10x meer dienst biedt voor hetzelfde geld.

Veel van deze mensen hebben geen keuze; te ver van de centrale of helemaal geen DSL in de wijk. Ik denk dat iedereen zich er wel van bewust is dat Chello onder de maat is (en zeker NU), maar het is beter dan 56K6 waar je per minuut voor moet dokken.

Blijkbaar hebben BBNed en KPN niet veel meer respect voor de (potentiele) klanten dan UPC; ze maken immers geen haast met de gebieden waar de winsten van DSL twijfelachtig zijn DSL-enabled te maken.
 
sorry, het is niet de bedoeling om te trappen, ik wilde even kwijt dat de meerderheid DREIGT weg te gaan (en dus ook kan in mijn opinie) maar niet GAAT.

Jafo
 
jafo zei:
sorry, het is niet de bedoeling om te trappen, ik wilde even kwijt dat de meerderheid DREIGT weg te gaan (en dus ook kan in mijn opinie) maar niet GAAT.

Jafo
Het gras bij de buren is altijd groener.
 
Update:

Via Demon kan je de status van jouw order volgen. 3 feb is alles geaccepteerd, en al doorgemeten. De modem zou na drie weken volgen.

Tot mijn stomme verbazing zag ik net dat gisteren (11-03) mijn modem al verzonden is!!!
Keurig met een link die je naar track&trace bracht. Dat betekent misschien vanavond al retesnel over het net fluiten.

Komt Demon nu in aanmerking voor de gouden F1??


J@fo


Heb e.e.a. werkend, is er iemand benieuwd hoe het loopt ;)
 
kom op .....ben en beetje jaloers van demon kan ik hier niet krijgen .
maar steek me ogen eens uit
 
saxxon_1 zei:
kom op .....ben en beetje jaloers van demon kan ik hier niet krijgen .
maar steek me ogen eens uit

Ik doe er zelfs een cadeauverpakking om ;D

bloodyc.jpg
 
ik had ook chello toen ik nog bij iemand inhuis woonde, nu ben ik opmezelf gaan wonen 1 jaar geleden en heb een schotel, Ik heb verschillende keren met upc gebeld dat ik graag chello classic wil houden (hebben) maar zonder kabel tv was / is dat niet mogelijk. maarja ik heb 1500 tv kanalen voor noppes wat moet ik dan met kabel tv. maar upc weigerd mij chello classic te leveren als ik geen kabel tv neem.
Nu heb ik adsl veel sneller en veel goedkoper, achteraf ben ik dus blij dat upc mij geen chello wou leveren.

ik hoop dat upc snel failliet gaat.
ik kan iedereen een schotel aanraden 1500 kanalen voor noppes en veel meer en betere zenders dan upc digital.
 
Gisteravond bij speedtest.nl 785 kb down, 54 kb/s up (raar want moet 124 zijn)

Bij Jasc panitshop pro 485 kb/s

Ik mocht zowaar de opzegging faxen naar chello, wilden wel weten waarom ik wegging.

J@fo
 
Terug
Bovenaan