• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

wat klopt hier niet?

Status
Niet open voor verdere reacties.
D

dws

Sinds 1 maand zit ik op chello+ en begin de afgelopen week toch erg gefrustreerd te raken van dit pauper netwerk, echt _NIETS_ maar dan ook _NIETS_ kan goed gaan bij die gasten.. Jah, okay, ze zijn bezig met het netwerk in Rotterdam (waar ik dus mijn chello+ aansluiting heb), maar dat mag zoiets nooit voorkomen:
https://darez.we-dare.net/smokeping.cgi
kleine uitleg:
chello-maarten: ikke, rotterdam, chello+
chello-steffen: steffen, wageningen, chello classic
chello-edwin: edwin, ede, chello classic

Morgen ga ik chello bellen en kijken of ik met een beetje een cluevol helpdesker deze grafieken kan bekijken en desnoods een vergoeding kan krijgen, want ik betaal dus 30 euro meer voor een mindere verbinding als steffen, en dan niet een klein beetje slechter, maar HEEL VEEL slechter..

zal ik enige kans maken bij chello? i keep you updated!

ciao

~~ Maarten
 
Op zich wachten we nog steeds op je update... Maar wat wil je nu aantonen met dat grafiekje dan? Dat je pingtijden minder zijn ? Heeft weinig met een snelle verbinding te maken. Hij kan wel iets droppen maar niet super.. Bij chello moet je niet zijn wil je echt online gaan gamen in ieder geval... Voor het snel doorvoeren (downstream) van bestanden is het wel redelijk.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan