• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Wanneer moet ik betalen

Status
Niet open voor verdere reacties.
T

Teejoow

Wanneer worden de eenmalige kosten van mijn rekening afgeschreven? Ze komen het komende woensdag installeren, en ik vroeg me af wanneer ze die kosten voor het aansluiten en de hd ontvanger van me rekening af halen.


Alvast bedankt,


Groetjes,

Theo van Es
 
Normaal gesproken bij de eerste factuur volgens mij.
 
Na levering van een product, kan een rekening pas worden ingediend bij je. En zoals Ric Flair schijf: bij je eerste factuur.
 
Okay bedankt. Ja ik had het er al extra op laten staan omdat ik dacht dat het er per automatisch incasso er van af zou worden geschreven. En ik maar telkens wachten, maar er werd maar niets afgeschreven haha.

Bedankt :)


Groetjes ^^
 
Het klopt inderdaad dat dit met de eerste factuur in rekening gebracht wordt. Houd er wel rekening mee dat Ziggo vooruit factureert en dus de maand erna ook in rekening gebracht wordt. voorbeeld: Je neemt begin December een alles-in-1 pakket, eind december krijg je de factuur dan wordt januari hier ook op in rekening gebracht. Hier komen dan de kosten van nog eventuele bestelde hardware nog bij.
 
Ik denk wel dat dit mogelijk is om te betalen, maar zijn net verhuisd, dus wordt krapjes. Is het dan ook mogelijk om een betalingsregeling te treffen, dat ik de ene helft (van de kosten van de hardware) betaal in december, en de andere helft in januari als het zou moeten omdat we het niet halen?


Groetjes
 
Dat zal je beter rechtstreeks bij Ziggo moeten zijn. Of stuur Jelle per pm een mail.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan