Wanneer krijg ik het gratis telefoon toestel?

W

WithPit

Ik heb nu vanaf 23 november 2004 digitale telefonie van UPC en mij staat bij dat je een gratis draadloze telefoontoestel van Siemens zou ontvangen. Nu heb ik ervaring met de MP3 speler bij mijn Internet aansluiting dat deze pas na de try & buy periode komt maar die is nu verlopen. Iemand al een telefoon ontvangen?
 
Ik heb sinds 18 november digitale telefonie en ik heb 23 december de gratis telefoon gekregen. Ik heb op dit forum ook al diverse andere mensen gezien die eind december hun gratis telefoon kregen.

Overigens was de gratis telefoon wel een op=op actie, alleen de eerste x (weet het aantal niet meer) zouden hem ontvangen. Wellicht te laat aangemeld?
 
Ben benieuwd hoe ze op=op toepassen...
Ik heb zelf een abo afgesloten op ±20 oktober met ingangsdatum 21 december. Stel dat die gratis telefoons op zijn, is de vraag of UPC zo eerlijk is om de stelregel toe te passen: wie het eerst komt wie het eerst maalt?
 
Tegen mij zeiden ze dat ik die gratis telefoon wel zo krijgen maar dat er zo'n 4-6 weken voor stond.
Ik heb vanaf 30 november digitale telefonie van UPC maar ik heb die telefoon nog niet gehad.
Ik heb nooit ergens gehoord/gelezen dat die gratis telefoonactie een op=op actie is,dus ik hoop dat ze die telefoon alsnog leveren.
Het zal dan wel lekker wezen,je blij maken met een dode mus,je een gratis telefoon beloven die je krijgt als je minimaal een maand lid ben en er dan niet over de brug mee komen! ???

Greetz:angelus
 
Hoi

Als het goed is heb je bij de digitale telefonie een kaart gekregen.
deze moet je na een maand insturen, mij werd gezegd dat het wat langer kon duren vanwege vele animo upc telefonie, maar je krijgt hem gewoon.
 
Ik heb sinds half december telefonie via UPC en heb begin januari de telefoon gekregen, werkt prima.
Ik had alleen wel verwacht dat er nummer herkenning op zou zitten, dit had ik ook via de PTT.
Daar moest ik trouwens wel voor betalen en bij UPC zou het gratis zijn.
Ik had een toestel met nummer herkenning maar die werkte niet met UPC, ander systeem volgens de helpdesk.
Ik verwachte dat het toestel van UPC wel zou voldoen aan het systeem maar op de siemens zit deze toevoeging niet, jammmer.
Ik moet nu dus opzoek naar een ander toestel dat wel werkt met de nummerherkenning van UPC.
Met andere woorden, het gratis toestel werkt goed alleen zonder nummerherkenning. :-\

Calimo
 
Ik had afgeleden vrijdag naar UPC gebeld naar mij telefoon, ik kreeg te horen dat alle Siemens Dec telefoons na 22 nov de deur uitgingen en niet eerder, en dat je hem binnen 3 weken zou krijgen nou heb ik hem nog steeds niet na anderhalf maand ::)
 
calimo zei:
Ik verwachte dat het toestel van UPC wel zou voldoen aan het systeem maar op de siemens zit deze toevoeging niet, jammmer.
Ik moet nu dus opzoek naar een ander toestel dat wel werkt met de nummerherkenning van UPC.
Met andere woorden, het gratis toestel werkt goed alleen zonder nummerherkenning. :-\

Calimo

Op mijn Siemens werkt de nummerherkenning prima!
Je moet het wel aanvragen en het kost geld.
 
kromme zei:
Je moet het wel aanvragen en het kost geld.

Vraag me dat af, ik heb nooit nummerherkenning aangevraagd, zie hiervoor ook geen kosten voor op mijn factuur staan, maar het werkt wel degelijk. Wellicht een verschil tussen analoge UPC telefonie en VoIP UPC telefonie? Mijn ouders hebben nml analoge telefonie en zij moeten inderdaad nummerherkenning apart aanvragen.
Overigens werkt mijn toestel (Philips Zenia Voice 200) prima met UPC nummerherkenning, moest alleen even in de opties omschakelen van het KPN systeem naar FSK systeem. Had ergens op internet gelezen dat dit moest kunnen met de meeste Philips toestellen, stond alleen niet bij hoe. Stond natuurlijk ook nergens in de handleiding hoe dit moest, gelukkig kon Philips klantenservice mij snel helpen (voor diegenen met het zelfde toestel, menu Instellingen>Lijninstellingen>Type Operator>Type 3 , was Type 1 voor KPN).

De Siemens heb ik aan mijn ouders weggegeven. Volgens de Siemens website ondersteund het toestel wat UPC gratis weg geeft, de A100, inderdaad geen nummerherkenning, alle duurdere Siemens toestellen wel. Ook is hij niet uitbreidbaar met meerdere handsets (zie https://communications.siemens.com/cds/frontdoor/0,2241,nl_nl_0_15653_rArNrNrNrN,00.html).

Zag trouwens dat de Siemens A100 nu bij MediaMarkt in de aanbieding ligt voor EUR 39,95.
 
Heb sinds 24 november telefoon van chello,op 31 december kreeg ik de gratis telefoon!Ze hebben alleen moeite met de pakket korting,ben benieuwd hoelang dat ga duren.
 
Terug
Bovenaan