wanneer komt er een 100mbps ?

Xela

Forum Gebruiker
Berichten
751
Ik las net een mooi berichtje over de nieuwe technieken . Dat je gegarendeerd 100mbps kan halen met een apparaat die moet aanschaffen..

Nu is de vraag kan ik het op de chello netwerk hier mee gebruiken en zo nee of heeft UPC de mogelijkheid om het wel te gebruiken . Want dan heb je a alle asdl gebruikers ineens die chello gaan gebruiken

lees bericht webwereld.nl

Een geïntegreerd systeem, waarbij tv, computer en de digitale videorecorder intensief samen moeten gaan werken, heeft volgens de MoCA (Multimedia over Cable Alliance) toekomst. Met de nieuwe techniek neemt kabel nog even een voorsprong op nieuwe ontwikkelingen zoals wifi en adsl.

Dankzij een intelligente chip kan de kabel een verzendsnelheid behalen van 270 Mbps. Dat levert een gegarandeerde bandbreedte van 100 Mbps en is daarmee ongeveer gelijk aan de huidige ethernetcapaciteit.

Naast hoge snelheden, biedt kabel veel andere voordelen. Het is praktisch in elk huishouden aanwezig en dankzij goede isolatie voorkomt het storing met andere signalen. Bovendien is de technologie goed bekend bij de videoleveranciers.

Deze week wordt de nieuwe technologie gepresenteerd. Gebruikers die hopen op een gratis upgrade, worden teleurgesteld. Voor de nieuwe technologie zullen wel adapters aangeschaft moeten worden.


https://www.webwereld.nl/nieuws/17330.phtml

Dus kan waardegelijk die snelheid opvoeren en snel ook ;)
 

Johnny54

Moderator
Berichten
19.114
Internet
  1. Ziggo
Digitale TV
  1. Ziggo
Snel invoeren van die techniek zal zeker niet gebeuren. Alles behalve de coaxkabel zal moeten worden aangepast. Dit kost tijd en heel veel geld.
Maak je ook niet blij met die 100 Mbps. Behalve voor internet wordt dat ook gebruikt voor telefonie en digitale radio & tv. Vooral de digitale radio & tv zenders (pakketten en pay per view) zullen een behoorlijk deel gaan opslokken.

Als je trouwens alles had gelezen had je gezien dat er in amerika niet echt veel animo was voor die nieuwe techniek. Als het daar niet van de grond komt, dan kun je het hier wel schudden.
 
C

cayuga

LOL..............zou een mooie zijn voor Chello............zit iedere gebruiker in no-time op z'n limiet en kunnen ze daar lekker achterover leunen voor de rest van de maand :} :}
 
K

Kwello

UPC = ongeloofelijk veel commerciele mensen varierend van supervisor tot 40 directie leden. Deze hebben geen verstand van techniek alleen van dalende aandelen. Ze weten waarschijnlijk niet eens wat 100Mbps is ::) ::) ::)
Ze denken dat ze dan 100 mega gebruikers op 1 bit kunnen aansluiten ofzo.
 
C

cayuga

Kwello zei:
UPC = ongeloofelijk veel commerciele mensen varierend van supervisor tot 40 directie leden. Deze hebben geen verstand van techniek alleen van dalende aandelen. Ze weten waarschijnlijk niet eens wat 100Mbps is ::) ::) ::)
Ze denken dat ze dan 100 mega gebruikers op 1 bit kunnen aansluiten ofzo.

Waren ze maar commercieel dan zouden ze ook weten wat klantenbinding betekend.
Bij UPC zijn ze of oliedom of zo vol van de overtuiging dat niemand zonder hen kan dat de verregaande mate van arrogantie schrikbarende vormen begint aan te nemen.
Enfin,ze komen er vanzelf wel achter straks en ook ADSL komt spoedig met een nog snellere variant die ze nu bieden........25Mbps met ADSL2 is geen utopie
 
Bovenaan