• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Wandcontactdoos na verhuizing niet ontvangen

Status
Niet open voor verdere reacties.
E

egeltje1985

Twee weken geleden heb ik mijn verhuizing aangevraagd. Hierbij ben ik ook overgestapt naar een alles-in-1 pakket. De interactieve HD-ontvanger en het aansluitpakketje voor telefonie heb ik inmiddels ontvangen, maar de benodigde wandcontactdoos en signaalverdeler niet. Dit ondanks dat dat eigenlijk in dezelfde doos geleverd zou worden, volgens de site:

Neemt u Internet en/of Telefonie van Ziggo mee van uw oude adres naar de nieuwe woning? Dan sturen wij u een nieuwe wandcontactdoos en signaalverdeler. Kies wanneer en op welk adres u de wandcontactdoos wilt ontvangen. Heeft u producten bijbesteld waarvoor u een installatiepakket nodig heeft? U ontvangt ze samen met de wandcontactdoos in één pakket.

Wanneer ontvang ik deze? Vandaag is de dag van de verhuizing en nu zit ik dus zonder internet. Nou ja, zonder snel internet. Gelukkig beschik ik hier wel over een wifi-spot.
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Hmmm... de factuur die klaarstaat op mijnziggo is voor mijn oude adres met het oude bedrag. Dus ik denk dat de verhuizing toch niet helemaal goed is doorgekomen, ook al zei de mevrouw van de klantenservice gisteren van wel. Zou het zin hebben vanmiddag bij zo'n klantenbalie langs te gaan? Ik werk in den haag.
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Langsgeweest in Den Haag. Wandcontactdoos meegekregen. Dat van die rekening is blijkbaar nornaal. Vanavond even alles aansluiten en dan moet t goed zijn. :)
 
Haha, 'even alles aansluiten'. Mijn veel pijn en moeite zit de contactdoos erop. TV doet het, dus volgens mij zit het goed allemaal. Maar internet doet het niet. Modem blijft bij een knipperend lampje ds, verder niks. Enkele keren gereset zonder resultaat.
 
Actief forum hier. Maar in ieder geval komt er nu vrijdag een storingsmonteur.
 
Haha, nou inderdaad, hele monoloog van mij hier. Lampje ds knippert ondertussen nog steeds vrolijk.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan