wachtwoord veranderd

J

Jank

Probeerde de mogelijkheid uit van "mijn administratie", om zodoende zelf aliassen aan te maken. Bij mij werden wachtwoord dan wel gebruikersnaam niet geaccepteerd. Dit gemaild aan CHELLO. Geen reaktie. Na 2 weken weer gemaild en weer geen reaktie. Wel kon ik kort daarna niet meer in de mail, mijn wachtwoord werd gewijzigd. Uit armoede het dure 0990-1580 nummer gedraaid en na ongeveer 20 minuten wachten zowaar iemand aan de lijn. Mijn probleem uitgelegd en wat bleek, men had mijn wachtwoord aangepast om zodoende wel in "mijn adminisratie"te kunnen inloggen. Maar die wachtwoordwijziging was niet aan mij doorgegeven. Ja ze hadden een mail gestuurd, die ik trouwens nimmer heb ontvangen. Ook niet nadat ik in de mail kon. Bij de helpdesk gaven ze toe, dat zij fout waren. Voor mij een reden de gemaakte telefoonkosten bij UPC te declareren, totaal € 2,50. Van de helpdesk een adres in Nijmegen gekregen voor dit verzoek. In mijn vakantie ben ik gebeld door UPC, stond op de voicemail en of ik terug wilde bellen, maar wel op het dure 0900 nummer. Zo gedaan en daar wist men mij te vertellen, dat ik geen geld terug kreeg. Dit hadden ze ook per e-mail kunnen melden lijkt mij! Het is jammer, ik wou, dat ik voor mijn fouten ook een ander kan laten opdraaien voor de daaruit vloeiende kosten. Helaas ben ik opgevoed met het principe, dat een fout maken niet erg is, maar wel het feit, dat je daar de consequenties niet van wilt dragen. Jan K.
 
Heb precies hetzelfde probleem gehad. Ik bedoel niet van geld terugkrijgen maar dat wachtwoord. Ik heb het al eens eerder gepost op het forum: had eerst een wachtwoord met uitroeptekens en een punt en dat werkte dus echt niet met zelfadmin: kon password niet wijzigen en webspace niet controleren. Heb ik gemaild via quickfix en contactformulier en is doorgestuurd naar afdeling. Na een tijdje kon ik ineens niet meer inloggen om mail op te halen. Ik bellen en word verteld dat het wachtwoord nu gewijzigd/gereset is d.w.z. de leestekens zijn eruit gehaald. En inderdaad ik kan gewoon inloggen zonder leestekens. Ook de zelfadmin werkt nu goed.
Maar nu heb ik het probleem dat bij de webspace het aantal bestanden maar op nul blijft staan c.q. er lijkt niets op te staan terwijl dat wel zo is.
Ik ben er net achtergekomen dat ik naast een ruimte van 10 mb
op members.chello.nl nu ook webspace heb op members.ams.chello.nl! Voor members.chello.nl werkt alleen het oude password met leestekens, dus dat is gewoon ongewijzigd bij die reset; voor members.ams.chello.nl geldt het nieuwe password zonder leestekens dat ik inmiddels al gewijzigd heb met de nu goed werkende zelfadmin. Op de zelfadmin kan ik alleen members.ams.chello controleren, wat nu goed werkt.
Ik moest nog wel even de aliassen opnieuw aanmaken waarbij mijn alias [email protected] niet meer toegestaan was :D
[email protected] ging echter moeiteloos ;D
Ook waren alle berichten/adressen die ik nog in de webmail had staan gewist, maar gelukkig zat er niet echt veel belangrijks tussen.

edit: op members.ams.chello.nl kan ik ook nog eens inloggen met mijn oude wachtwoord met leestekens (twee wachtwoorden die werken waarvan ik er 1 kan veranderen dus)
 
Het lijkt erop dat ze je oude FTP account op members.chello.nl gewoon hebben laten staan. En gewoon een nieuwe account hebben gemaakt op members.ams.chello.nl.
Slordig...
 
:][heb diverse mailtjes getuurd,kan ook niet inloggen,laatste antwoord:

In reactie op uw bericht informeren wij u graag als volgt :

Wij beschikken over onvoldoende gegevens om u te kunnen helpen met het
oplossen van uw probleem.
Wij adviseren u dan ook om contact op te nemen met de Helpdesk, daar er
waarschijnlijk een aantal instellingen
veranderd moeten worden in uw software.

U kunt de Chello Helpdesk bereiken van maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot
22.00 uur
en in het weekend van 10.00 uur tot 22.00 uur op telefoonnummer 0900 - 1580


Met betrekking tot vragen op het gebied van Instellingen van de door chello
geleverde diensten verwijzen wij u graag door naar onze Support site op de
Chello website (zie bijgevoegde link). Hier kunt u alle instellingen en
verbindingsopties van de verschillende diensten van Chello rustig doorlezen
en eventueel gebruiken.

schiet lekker op,zijn ze daar zo stom of hoe zit dat,eikels!
 
Terug
Bovenaan