Waarschuwing

Status
Niet open voor verdere reacties.
M

maartenl

Uit recente eigen ervaring kan ik onderstaand bericht VOLLEDIG onderschrijven.

U bent gewaarschuwd.

JanuitGroningen
Banned User Geregistreerd: 6 februari 2010
Locatie: Groningen
Ziggo Internet: Geen
DTV: Ziggo CI+Module
Berichten: 36

Ziggo Werknemers Geinfiltreerd in dit Forum
Werknemers ZGGO zijn geinfiltreerd op dit Forum. Als het antwoordt of discussie hun niet aanstaat, dat nadelig kan zijn voor ZIGGO. kunnen ze eigenhandig het Forum sluiten.

Bullet_NL is er één van.

U bent Gewaarschuwd

Lees vooral de discussie EreDivisieLive van 14.95 naar 16.95 en u weet precies waarom. mijn laatste tegenstellingen werden daarop verwijderd en kan u helaas niet meer lezen.
 
Uiteraard! :schater: Big (ziggo) brother is watching you on this forum. :sleep:
 
Zucht.

Weer iemand die kennelijk zijn gelijk niet kan krijgen en maar één ding kan verzinnen: iedereen die het niet met hem eens is moet wel van Ziggo zijn.

Zelfreflectie bij mensen is ver te zoeken hier vaak helaas.
 
En Bullet heeft, voor zover bekend, geen moderator of beheer rechten op dit forum,.. Waar men dit vandaan haalt is mij een raadsel...
 
De beschuldigingen die Maartenl hier blijkbaar onderschrijft zijn onzin. Ziggo medewerkers hebben geen zeggenschap over dit forum.

De 'eigen ervaring' waar hij over spreekt heeft te maken met een ban van een week die hij begin september kreeg. Wegens taalgebruik, ruzie zoeken, flamen e.d. (en dus niet over zijn "kritische houding tegenover Ziggo") werd hij hier door een moderator over aangesproken. Hij vond het hierna nodig om via een email de forumleiding te vergelijken met bepaalde groepen uit de tweede wereldoorlog.

De forumregels zijn er niet voor niets. We willen de sfeer op dit forum niet laten verpesten door wangedrag. Iedereen mag gratis en voor niets gebruik maken van dit forum en mag zich ook kritisch uitlaten, maar dient zich wel aan de huisregels te houden. Wanneer iemand dat niet wil, vinden wij ook prima, maar dat mag hij dan elders doen. 'Onze deur' blijft dan dicht. Zeker wanneer iemand nadat een ban afgelopen is, openlijk verklaart zich niet aan de forumregels te willen houden (zoals het voorbeeld hierboven) en zeker als dit na een eerdere waarschuwing gebeurt.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan