• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Waarschuwing laatste firmware SL500

A

Aryan

Bij dezen wil ik iedereen hier die een Asus SL500 heeft waarschuwen voor de laatste firmware van Asus . Het nummer daarvan is 1.1.73A.410.
Ik houd zelf mijn router aardig up to date qua firmware maar ik had een paar dagen geleden een probleem met het bekijken van een Quicktime stream. De It's showtime stream van Apple (nieuwe iPods en zo) om precies te zijn.

De stream was gewoon niet bekijken want er kwam geen stabiele en voldoende datastroom binnen. Niet genoeg throughput dus. Dat was anders toen de computer direct aan het kabelmodem was aangesloten.

Eerst was ik er al van uitgegaan dat UPC dit probleem veroorzaakte maar dat was onterecht.

Uiteindelijk heb ik de firmware met versie 1.1.72A.410 teruggezet en presto de Quicktime stream was even goed als van direct van het kabel modem. Dat is toch de reden waarom ik de SL500 aangeschaft heb.

Ik heb Asus Taiwan hiervan op de hoogte gesteld. Of ze er iets me doen is natuurlijk de vraag. Maar goed mocht je de zelfde problemen hebben dan is dit volgens mij de oplossing.
 
Terug
Bovenaan