Waarom lite?

B

Babbel

Hallo allemaal

iets wat ik me net afvroeg.
Waarom zou je lite nemen, een beetje internetter zit zo aan de datalimiet.
hoe denken jullie erover?

Mazzels
 
alleen om 24 uur online te zijn, wat te mailen en te surfen......verder niks want je zit zo aan de 1 gig data limiet.

Chello formuleert dit zo:

" Chello light kent een datalimiet van 1 GB per maand. Wij hebben een meetsysteem die het datagebruik per klant monitored. Wij informeren klanten als volgt:
als iemand op 80% van zijn gebruik zit krijgt hij een email met een mededeling hierover. Wij adviseren de klant om het gebruik in de gaten te houden, maar er is nog niets aan de hand. We geven wel aan dat de kabelmodem in snelheid omlaag zal worden gebracht als de limiet wordt overschreden. Deze verlaagde snelheid geldt dan tot het einde van de maand. Dan gaan de settings weet automatisch omhoog.
Op 90% volgt de tweede reminder. We geven wederom aan dat de snelheid omlaag zal gaan bij overschrijding van de limiet en wijzen de klant op het bestaan van chello Classic.
Bij 100% volgt de mededeling dat de snelheid omlaag is geschroefd tot 64/64 kbit/s tot het einde van de maand. Wederom wordt de klant gewezen op het bestaan van Classic als alternatief indien dit vaker gebeurt."


Toch een dure bezigheid zo voor 34,95, kun je beter een ADSL light abbo nemen voor 19,95 als het alleen om wat surfen en mailen gaat.
 
inderdaad, weet dat wel maar 15 euro meer voor een classic chello abbo.. Lijkt mij het wel waard om geen datalimiet te hebben.
Leuk voor downloaden....
 
Ja en waarom moet je een hoge Upload om populair te zijn bij KAzAza noop, dus ik pik het accound via de 802.11g.
mooi 75% verbinding via een wireless adaptor en wie mijn slachtoffer is ik weet het niet, anders zou ik degene wel bedanken dat hij/zij zijn verbinding niet beveiligd. Ik zit wel hooog in de download maar ik wil geen misbruik maken van een verbinding.
Trouwens "lucht is vrij" dat geldt ook voor de radio "103Fm" VERONICA ïs terug en ijzersterk

Groeten an Wireless User
 
waarom heetn het lite? en geen light? sukkels bij upc! ennuh tsja wrom zou je zo'n abbo nemen? ??? ??? ??? ???
 
Weet het ook niet... En trouwens blue leader, vind dat je dat niet kan maken. je bent een oplichter en vind niet dat je iemand anders zijn bandbreedte pikt. Kan niet...

Maar inderdaad snap ook niet dat je lite zou nemen maar dat is mijn mening...
Laat even weten wat je van lite vind en wat je van degene die bandbreedte steelt van een ander.
 
WAT een discussie ! Als men voor zichzelf afvraagt waarom men iets moet nemen waar men eigenlijk niets mee kan, dan laat men de betreffende mogelijkheid toch gewoon links liggen en blijft er niet over door-eikelen ? Of speelt de Hollandse zuinigheid misschien weer de boventoon ?
 
Terug
Bovenaan