• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Waar moet je je modem inleveren?

little_peet

Forum Gebruiker
Berichten
499
Weet iemand waar je je modem moet inleveren als je opzegt.

Op het opzeg formulier staat dat je het zelf in kunt leveren om voorrij kosten te besparen.

Weet iemand waar je dit moet doen, of krijg je bericht waar je het in moet leveren?
 
ik heb mijn eigen abbo eind januari opgezecht op het formulier duidelijk gemeld dat ze dat ding zelf moeten ophalen maar ze zijn hem nog steeds niet op komen halen :/

maar ik denk bij de UPC servescenters of gewoon zelf opsturen...
 
of je verkoopt hem aaan een liefhebber voor een leuk prijsje ;) hehe O0
 
Wicked Rocky zei:
of je verkoopt hem aaan een liefhebber voor een leuk prijsje ;) hehe  O0
En raak daardoor minimaal je borg van € 45 kwijt.  ;D
 
Modem moet je omwisselen bij plaatsing van een nieuwe, mischien mag je hem houden als je hele oude hebt maar dat weet ik niet zeker.
 
Sinds wanneer moet je daar voorrijkosten voor betalen? Dat had ik nog niet eerder gehoord.
Ik dacht dat je hem ook op kon sturen, maar dat weet ik niet zeker. Onder rembours verzenden is altijd nog goedkoper dan zo'n monteur te laten komen.
 
Ik zou em versturen denk ik of anders langsbrengen bij zo'n upc service center...is er trouwens nog een limiet aan verbonden, dwz dat je binnen zoveel weken je modem ingeleverd moet hebben nadat je contract beeindigd is?
 
• U dient de apparatuur na beëindiging van het abonnement in te leveren/op te laten halen volgens de termijn gesteld in de Algemene Voorwaarden. Indien dit niet het geval is, dan zal het abonnement worden beëindigd en wordt de vervangingswaarde van de apparatuur bij u in rekening gebracht.
Bron: Opzeg formulier

ARTIKEL 7 KABELMODEM EN WAARBORGSOM
7.2 De waarborgsom wordt niet terugbetaald indien (i) het kabelmodem is ontvreemd, (ii) UPC niet binnen veertien (14) dagen na beëindiging van de Overeenkomst door de Klant in de gelegenheid is gesteld het kabelmodem terug te nemen of (iii) het kabelmodem is beschadigd of vernield, onverminderd het recht van UPC om in die gevallen van de Klant schadevergoeding
te vorderen, in elk geval gelijk aan de aanschafwaarde van een nieuw kabelmodem van het type dat op dat moment door UPC wordt gebruikt, vermeerderd met administratiekosten.
Bron: Algemene Voorwaarden

Binnen 14 dagen, dus 2 weken nadat je contract is beëindigd moet het modem zijn ingeleverd.
 
Terug
Bovenaan