• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Waar blijven complete binaries?

  • Onderwerp starter Jack Voorwald
  • Startdatum
J

Jack Voorwald

Ik ben een echte gebruiker van nieuwsgroepen. Fantastisch al die programma's en films die je kan downloaden. Voor de kids heb je zo Disney tekenfilms die in Nederland nog in de bioscoop moeten gaan draaien.
Maar helaas UPC/Chello steekt er weer een stokje voor.
Is er vanaf maart 2002 een aparte text server en een aparte binariesserver geïnstalleerd, wordt vanaf half oktober 90% van alle binaries bewust verwijderd door IPC/Chello medewerkers.
"Om onnodig dataverkeer tegen te gaan", dat is hun antwoord.
De binaries zorgen ervoor dat mensen klagen over de snelheid (waarmee ze binaries downloaden) dus verbeteren we de snelheid door de binaries te verwijderen (niets meer te downloaden, dus geen gebruikers, dus eigenlijk geen reden meer om bij UPC/Chello te blijven.
Zijn zij nu zo kortzichtig of ben ik het.
IK WIL MIJN BINARIES TERUG!!!!
IK WIL FILMS!!!!
IK WIL SPELLETJES (PC, XBOX, PLAYSTATION) !!!!
IK WIL PROGRAMMA"S !!!!

Door headers te downloaden van alle UPC/Chello newsservers krijg ik af en toe nog een leuk bestandje, maar het is echt behelpen.
Wie steunt mij in de strijd tegen deze belabberde UPC/Chello actie.

Jack
 
Ja, het is duidelijk wat voor standpunt je inneemt

Maar de Rechten organisaties hebben een andere mening en als UPC/Chello daar geen gehoor aangeeft en onvoorwaardelijk toegang geeft tot deze downloads zal dit lijden tot beperkingen

Ook ik ben van mening dat men vrij toegang (demoncratie) dient te krijgen tot deze Nieuws rubrieken maar om de Snelheid/Policies te garanderen zal men soms een deel van de gebruikers teleur moeten stellen door een dienst te verbreken.

Dit is voor een Provider een garantie om de concurentie voor te blijven en de politiek te imponeren dat ze geen illegale praktijken ondersteunen.

Chris,
 
Films / Spelletjes / Programma's ... downloaden ?! Wie doet dat nou tegenwoordig nog? Iedereen koopt toch alles legaal zoals dat volgens de WET moet ? ;)
En als je niet weet waar je elders met je films/spelletjes/programma's terecht kan dan ben je toch wel heel erg dom (mijn mening dan heh), ut internet staat vol met p0rn/games/progz/hacks/cracks/warez/etc..etc..etc.. nergens is dit volop te verkrijgen dan het internet. Maar dat doet uiteraard niemand want dat mag niet :)

Dus ga asjeblieft niet UPC/Chello de schuld geven van iets wat totaal niets met hun te maken heeft.

De maatschappij is hier verantwoordelijk voor, zij hebben dit klimaat geschept ;)
 
Terug
Bovenaan