vyprvpn alleen met creditcard af te nemen

Je kunt een Credit Card nemen bij www.moneybookers.com. Dat is een prepaid Credit Card, daar kun je geld op over maken via iDeal en de kaart kost je 10 euro per jaar. Je krijgt de kaart dan thuisgestuurd. Ik maak er zelf al een aantal jaar met plezier gebruik van.
 
Bij diverse Nederlandse banken is een creditkaart gratis te krijgen. Dus geen kosten per jaar.
 
Bij primera kan je voor 10eu prepay credit card kopen, even geld via ideal erop zetten en je kan kopen, kaart is nog eens 5 jaar geldig.
 
Devil-Strike.net zei:
Bij primera kan je voor 10eu prepay credit card kopen, even geld via ideal erop zetten en je kan kopen, kaart is nog eens 5 jaar geldig.

O goede tip, die hou ik in het achterhoofd.

@Johnny54

Dat klopt inderdaad, maar hoe zit het dan met de afbetaling, volgens mij krijg je maandelijks een overzicht en dat wordt dan geïncasseerd geloof ik? Ik heb persoonlijk liever dat het direct eraf wordt gehaald. Anders heb je een extra krediet met die Credit Card (de naam zegt het al :P).
 
Je krijgt inderdaad een maandelijks overzicht en hebt dan 21 dagen de tijd dat geld over te maken zonder rentekosten. Doe je er langer over ga je na die 21 dagen rente betalen.
Overigens kun je ook meer overmaken zodat je creditkaart een debitkaart word.

Ik heb een VISA card en gebruik die alleen voor betalingen in het buitenland (in veel gevallen makkelijker als pinpas) en soms voor een online aankoop.
Het is inderdaad een creditkaart, dus een beetje zelfdiscipline. ;)
 
Lees even goed de voorwaarden van de Visa V3 card die je o.a. bij Primera kunt kopen. De tarieven zijn aardig hoog als je kleine transacties doet en kleine bedragen opwaardeert.

Bijvoorbeeld: 20 Euro opwaarderen kost 2 Euro! Er wordt dus maar 18 Euro op je kaart gezet. Als je dat een paar keer per jaar doet is het voordeliger om bij je bank te informeren naar een "echte" creditcard.
Terugboeken naar je bankrekening van tegoed: 5 Euro.

Onderaan de pagina: https://www.3vcard.nl/online_de_3v_card_kopen.html
 
@Johnny54

O das handig dat het dus een soort van prepaid credit card wordt dan.

@-KJ-

Klopt inderdaad ik lees het ook, bij de Moneybookers credit card (MasterCard) is het kosteloos om je 'tegoed' op te waarderen via iDeal.

Only €10 annual fee, no monthly fees
Free online/offline shopping transactions
ATM cash withdrawal at fixed €1.80 fee, home or abroad
Foreign exchange fee: 2.49% on top of our wholesale rates

Dus 10 euro per jaar.
Betalen kost niets in de winkel of via het internet.
Overmaken naar je bankrekening of uit de automaat kost je per transactie 1 euro 80.
Dat laatste is alleen interessant als je je kaart in een ander land gebruikt of op internet een andere valuta gebruikt.
 
Terug
Bovenaan