• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Vuze en Ubee

Status
Niet open voor verdere reacties.
G

Gerold

Hallo,

Sinds kort heb ik een Ubee EVW3210 modem van Ziggo en nu is het onmogelijk geworden om via torrents te downloaden. Ik heb de TCP/UDP port al geforward en de overige instellingen meerder malen gecontroleerd, maar nog haal ik niets binnen. Ik heb ook een NAT/firewalltest gedaan en krijg daarop onderstaande melding:

Testen van poort TCP 56265 ...
NAT-Fout - Connect attempt to 84.29.211.79:56265 (your computer) timed out after 20 seconds. This means your port is probably closed.


Het ip-adres wat Vuze aan ziet voor your computer, is niet het ip-adres dat ik via ipconfig boven water gekregen heb. Waarschijnlijk zie ik iets vrij eenvoudigs over het hoofd, dus vergeef me. Wie o wie kan/wil me dat laatste in de goede richting geven.

Alvast bedankt!

Grtz
Gerold
 
Voor het downloaden via torrents hoef je normaal in de modem niets aan te passen. heb je misschien nog meer dingen veranderd? Zo ja, zet hem dan eens terug naar de fabrieksinstellingen (kan ook door ons worden gedaan, stuur hiervoor mij een PB met link naar dit topic of plak je probleem in de PB). Mogelijk staat de firewall (standaard) te hoog ingesteld, dit kan ook nog een oorzaak zijn.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan