• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

VU+ Duo2 op Ziggo?

Status
Niet open voor verdere reacties.
H

HBB

In mijn zoektocht naar een STB waarmee ik live-tv en recordings kan streamen en timer-opnames via een app kan programmeren, kwam ik aanvankelijk uit op een Dreambox 7020HD. Met wat zoekwerk kwam ik er achter dat een VU+ ultimo met 2 DVB T/C tuners een betere optie zou zijn (minder closed source dan dreambox tegenwoordig). Ook op dit forum lees ik voldoende postings dat een VU+ ultimo redelijk probleemloos kan werken met Ziggo. Maar over de VU+ Duo2 lees ik meer gemengde berichten, ik hoor van verschillende kanten dat de ziggo-smartcards niet goed leesbaar zijn in de Duo2 en Solo2. Ik heb zelf een voorkeur voor Duo2 vanwege de veel snellere processor en ethernet, maar gaat dat werken? Zijn er hier leden die een Duo2 werkend hebben op Ziggo?

(NB de zoekfunctie van het forum accepteert wel de zoekwoorden "VU+ ultimo", maar "VU+ Duo2" is te kort. Iemand nog tips hoe ik de zoekfunctie wel naar zulke korte trefwoorden kan laten zoeken?)
 
Deze vraag kun je beter stellen op sat4all.com en/of openpli.org.
Dat wel of niet closed source heeft te maken met de keuze van je image. Een image van dmm zelf is closed source maar openpli of openatv is open source.
Dat een ziggo sc slecht leesbaar zou zijn in de duo2/solo2 kan ik mij niet herinneren.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan