Vreemde storing!

Status
Niet open voor verdere reacties.
B

Berend

Hallo, Ik heb een vreemd probleem met mijn chelloverbinding. Zodra ik een vaste loper heb en mijn systeem reset doet mijn chello verbinding het niet meer.
Als ik het zaakje weer wil laten draaien moet ik mijn lan verbinding uitschakelen en dan weer inschakelen en mijn systeem weer opnieuw opstarten. Na die procedure werkt alles weer. Maar ja wie gebruikt maakt van Windows weet dat je vaak vastlopers hebt dus heb ik hier erg vaak last van. Ik heb overgens ook al eens een andere netwerkkaart geprobeerd maar dan heb ik er nog steeds last van. Het maakt ook niet uit welke Windows versie ik gebruik, ik heb al 98se, ME, 2000, XP geprobeerd. En bij de chello helpdesk weten ze natuurlijk ook geen oplossing. Dus hoop ik dat iemand hier een oplossing voor weet!
 

Meeuw

Forum Gebruiker
Berichten
2.497
Dat in en uitschakelen was voor mij de truuk voor als ik mijn computer in standby/hibernate had gehad um um weer werkend te krijgen. Heb je al een ander merk/type netwerkkaart geprobeerd? (ik had problemen met zo'n realtek ding)
 
B

buddhole

Kom op meeuw, effe lezen.

Als jet start-> uitvoeren doet, vul winipcfg in en ram op entah. Staat er dan een ip adres ? (NIET 169.xx.xx.xx)

Zo niet, klik dan op alles vijgeven, daarna alle verniewen
 

TMB!

Forum Gebruiker
Berichten
1.020
Internet
  1. Ziggo
Digitale TV
  1. Ziggo
8)
Draai je misschien VPN? Als dat zo is heb je vette kans dat je, dankzij die VPN, je default gateway kwijt bent... Dus VPN verbinding weggooien, kijken of je gateway op de chello verbinding goed staat en rebooten... dit is een probleem met VPN waar ik geen oplossing voor weet... misschien iemand anders een idee? Hoe dan ook, draai je VPN? (Ik geloof dat als je de VPN verbinding netjes afsluit, het allemaal wel goed gaat ;) )
8)
 
E

edjuh

hm, bij mij is het zo.......... ???
bij vastloper moet ik de schijfcontrole volledig laten doorlopen, anders geen internet.
dit was met ME, nu XP en heb er nu geen last meer van ;D
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan