• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

vraagje

  • Onderwerp starter sanderb2001
  • Startdatum
S

sanderb2001

help me please

ik heb nu bij ons studentenhuis internet gedeeld alles werkt maar 1 nadeel bij mij is het rete langzaam echt niet leuk meer boven 4 mb kom ik niet en ook iets raars hij doet het niet als ik er een 100 mb netwerkkaart aan hang de kaart is ok en de router zegt netjes met grote letters 10/100mb dus? ik snap het niet meer wel zit er een lange kabel aan maar computterboer zegt dat dat niet meer dan 1mb moet schelen maar dit is erg mijn huisgenote download niet veel maar ook weer gek bij haar met 100 mb kaart doet hij het wel ik werd word gek hiervan iemand enig idee hoe het zit is alsvolgt router---->huisgenote---> switch----->ik ik en ik (3 comps) dus van router lijntje swich en lijntje huisgenote ook switch is 100mb kabel tussen switch en router is +/- 20 meter lang

alvast bedankt sander
 
Bedankt voor het gebruiken van zo'n overvloedig aantal leestekens
sm_eerie.gif

En wat bedoel je met 'boven de 4 mb kom ik niet'
4mb/sec? das retesnel!!! ;D
 
Zie ik dat nou goed? Je hebt eerst een router dan ga je naar een computer. En vanuit die computer gaat het signaal door naar een switch? Waarom sluit je die switch niet direct op je router aan gaat beter?

Of haal je de woorden router en internetmodem door elkaar ???

Welke besturingssystemen gebruik je? Wat voor router/modem gebruik je? Welke internetsoort heb je? Chello, adsl, 56k :)?

Beetje te weinig info om een goed antwoord te geven ;)
 
Happy Athlon > Ik denk niet dat ie 4mb/sec haalt met een 56k-verbinding ;D
 
Kontroleer ff of alles of op half of full duplex staat. Heb je manageble switch, alles op half, anders alles op full duplex zetten. Verder, als de kabel niet langer is dan 100 mtr, zou ik me maar geen zorgen daar over maken, dan is er niets aan de hand met de kabel.
Als dit niet werk, is er misschien een defecte netwerk kaart de oorzaak
 
Terug
Bovenaan