vraagje i.v.m. sitecom router

  • Onderwerp starter francis997
  • Startdatum
F

francis997

hoi..hoi

Ik zag vandag bij correct een sitecom router in de aanbieding voor zaterdag(de wl527) met 2 pcmcia kaartjes. Nu wil ik graag een draadloos netwerkje opzetten, over een tijdje. En nu zei een kennis dat bij sitecom router de snelheid kan worden verhoogd, bv. van 11 mbps naar 54 door de firmware te updaten, nu is mijn vraag kan dit?????
 
De Broadband Router werkt volgens de 802.11g draadloze netwerkstandaard, maar is ook downwards compatible met de bestaande 802.11b standaard.

Hij werkt dus al met de 54 Mbit/s standaard en je hoeft niets met de firmware te doen.

Ps
Let op! De meegeleverde netwerkkaartjes werken volgens de 802.11b standaard. Dus de 11 Mbit/s standaard.
Hier zal je zeer waarschijnlijk niets aan kunnen veranderen.
 
nu zit het zo, ik wil binnenkort een draadloze router aanchaffen die min 54 mbit/s (als t mogelijk is nog sneller), voor een redelijk prijsje, aangezien ik nog student ben en het vrij krap heb. Ben ik heel erg op zoek. En ik kan niet echt iets vinden. En mn budget is max. 70€. Dus denk ik meer aan een router van 54 mbit/s en ik hou er ook rekening mee dat ik een pcmcia kaartje moet kopen, aangezien een kennis dezelfde laptop heeft en problemen heeft met de internet pcmcia kaart.
Het gaat om een acer aspire 1671 Wlmi.
dus als iemand een goed advies heeft, is t zeer welkom.
::)
 
deze was ook degene die ik had gezien aleen dan ij correct za tussen 5 en -6 uur (als k me niet vergis) voor rond de 48€ geloof k...
 
Terug
Bovenaan