vraag ivm invalid address syntax

E

engineer

Hoi!

Na op mijn laptop Mozilla Thunderbird geinstalleerd te hebben en hier een weekje of twee gemaild te hebben, krijg ik ineens de melding "mailserver antwoordde: invalid address syntax" bij versturen van e-mail.
Ik ben nagegaan of mij stmp instellingen correct waren. Die waren nog ongewijzigd. Mijn Ubuntu-systeem met eveneens Thunderbird, met exact dezelfde accountinstellingen voor stmp voor chello geeft geen enkel probleem.

Beide systemen en nog een andere laptop hangen achter een sweex-router. Het kan daar aan liggen of aan een bugje in Thunderbird? Ik heb dit probleem niet eerder gehad, na een jaar gebruik van Chello. Ik kom er na enig googlen en gezoek op deze forum nog niet uit, daarom post ik deze vraag even. Hopelijk kan een held me hier helpen met tips hoe ik verder kan komen.

Engineer
 
Jij hebt 3 computers achter dezelfde router hebt hangen en emailt naar dezelfde server en slechts eentje geeft een foutmelding. Dan zit het probleem zeer waarschijnlijk niet in de router of emailserver, maar in de betreffende computer.
Misschien is het inderdaad een bug in Thunderbird, of het is op een of andere manier corrupt geraakt.
Het laatste kun je makkelijk oplossen door Thunderbird te deïnstalleren en dan opnieuw te installeren.
 
Terug
Bovenaan