• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Vraag Cisco EPC3928AD en Sitecom X6 N900

Status
Niet open voor verdere reacties.
I

Ivo1976

Hoi,

Na veel problemen met mijn Ubee heb ik een Cisco EPC3928AD ontvangen.

Vandaag de boel aangesloten.

Op de Cisco EPC3928AD heb ik WIFI uitgeschakeld. De cisco is met een korte netwerkkabel gekoppeld op de sitecom.

Internetsignaal (via wifi) is traag en valt weg.

Op beide routers staat DHCP nog ingeschakeld. Dit is waarschijnlijk het probleem. Of één van de problemen.

De Cisco:
Local Ip adress 192.168.178.1
Subnet mask 255.255.255.0
DHCP enabled
Starting IP 192.168.178.10
Max number 64
Client lease time 60 minutes.

De Sitecom
Local Ip adress 192.168.0.1
Subnet mask 255.255.255.0
DHCP enabled
Starting IP 192.168.0.100
End IP 192.168.0.200
DNS Dynamic.

Ik wil dat de cisco puur het doorgeefluik is naar de Sitecom, wat een veel betere router is en ook een sterker WIFI signaal geeft.
Kan ik DHCP? op de Cisco uitschakelen? Welke settings moet ik nog meer aanpassen op de Cisco en de Sitecom voor een optimale verbinding?

Alvast bedankt.
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Helaas deed de cisco helemaal niets meer nadat deze in Bridge is gezet.
Ben uit pure ellende teruggegaan naar het Ubee Modem.
 
Wanneer het Ziggo modem in bridge staat kan slechts 1 apparaat per opstart verbonden worden. Dus, is er een PC werkend verbonden en wordt er vervolgens en router aangesloten, dan zal deze geen IP-adres krijgen totdat het modem opnieuw is opgestart. Mogelijk had het probleem daar mee te maken? Zo niet, dan kunt u het beste even contact opnemen met Ziggo voor het probleem met het modem.
 
En de sitecom moet op de eerste poort van de cisco worden aangesloten. Poort 2-4 doen niks meer.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan