• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

voordelen maxibel

P

padjeII

In de brief van UPC stond dat ik ben overgeschakeld van analoge telefonie naar maxibel. Dit is dus analoog bellen met de voordelen van de freetime(digital) gebruikers. DUs ik ben even naar de site gegaan om te kijken wat de digi freetimers hebben, bij freetime digitaal is dus alles gratis.

IK merkte bij maxibel dat ik geen nr weergave had, dus even gebeld met UPC en gevraagd hoe het zit. Ik gaf aan dat ik nu analoog belde met de VOORDELEN VAN FREETIME gebruikers en of ik OOK die voordelen had. De HD vroeg het na en zei dat voor analoge gebruikers WEL kosten in rekening gebracht zouden worden voor extra opties en dat deze niet in het maxibel pakket zitten. Het enige wat wel gratis is, is bellen in het weekend, avond en in de nacht :)

Klopt dit idd? Of zijn er gebruikers die toch maxibel met gratis nr weergave enzo hebben?
 
Ik ging er ook vanuit dat het gratis was dus heb ik het laten activeren maar zie tot mijn verbazing dat er rond de 1 euro op mijn factuur staat. Vindt ik gewoon niet kunnen
 
Terug
Bovenaan