• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

voor de zoveelste keer geen tv signaal!!!!!! ARGH

R

Randy

>:(

Heren het is weer zover ik heb weer last van een tv storing. ik kan "GVD" niet eens fatsoenlijk tv kijken met upc. het is echt altijd wat met die gasten. kan iemand me wat info gegeven over schotels enzo want dit pik ik gewoon niet langer meer. dit is echt de zoveeelste keer dat er een storing is. en het erge van het verhaal is dat ik in A'dam woon en niet in een of ander klote gat waar het wel eens kan voor komen dat de tv uitvalt. ik kan wel janken want dit is niet normaal we leven in 2k4 en ik heb geen eens tv!!!!!!
een keer viel het tv signaal weg toen er je geloofd het niet een wedstrijd van Oranje op tv was. ik had echt zin om de tv het raam uit te smijten. en een aantal maanden later had ik gewoon een HEEEEL weekend geen tv, internet, en telefoon. Please iemand help me en adviseer me aub.
 
Ik ben zelf ook een tevreden bezitter van een schotelantenne (naast UPC aansluiting) en wil je hierbij waarschuwen om niet hals over kop, in een kwade bui, een schotelantenne installatie te kopen.
Veel mensen die dit doen ontdekken pas later de nadelen en ja, die zijn er ook.
- Je moet behoorlijk wat uitgeven voor de apparatuur (ontvanger en evt cammodule, schotel, LNB, kabel, smartcard, abonnementskosten).
- Wil je naar meer dan 1 zender tegelijk kijken, of 1 kijken  en andere opnemen dan heb je 2 ontvangers nodig en duurdere LNB en meer kabel.
- Er is via een satelietontvanger heel veel gratis  te ontvangen, maar de meest interessante zenders (discovery, ngc, mtv en filmzenders) zijn allemaal gecodeerd en alleen te ontvangen met abonnementskosten.
(Sommige kunnen ook met enig hobbyen gratis bekeken worden.)
- Je moet plaats voor een schotel hebben met vrij zicht naar het zuiden.
- Met de vaak verkochte 60 cm schotel heb je ook vaak beelduitval bij zware regen.
Ga maar eens lezen over satelietontvangst op het forum van Sat4all.com

Evt. een alternatief is  KPN digitale televisie
Dit is hetzelfde als Digitenne, maar is goedkoper. Zeker als je ook andere diensten van KPN afneemt.
- Min of meer hetzelfde aanbod van zenders als nu via de kabel.
- Nog niet overal verkrijgbaar.
- Ook hier kan door slechte ontvangst het beeld uitvallen.
- Wil je naar meer dan 1 zender tegelijk kijken, of 1 kijken  en andere opnemen dan heb je 2 ontvangers nodig.
 
bedankt gozer dit noem ik nou hulp!!!! ;D
als ik kudo's kon geven had ik je de volle mep gegeven. :D
 
Terug
Bovenaan